witam
stwierdzielm ostatnio ze zmienie trening na fbw i wszystko byloby ok gdyby nie moje problemy z kolanami takze nie chce ich zbytnio przeciazac,a dodam ze cwicze w warunkach domowych,ale mam gryfy proste ,lamane,laweczke(nie cwicze teraz na niej bo zima pizga na zewnatrz,mimo ze mieszkam w uk)hantle,expandery,maszyne do wioslowania i drazek.No i sek w tym ze np w poniedzialek zrobie przysiad i martwy ciag na prostych nogach to juz w srode nie chce zbytnio robic przysiadow bo i tak bede robil martwy ciag na plecy to mi lekko po nogach da ,co moglibyscie mi doradzic tak zeby zbytnio nie meczylo moich kolan,przegladam rozne rozpiski,ale wiekszosc opiera sie o sprzety na silowni
Poniedzialek
Nogi
przysiad x3
martwy na sztywnych x2
Plecy
wioslowanie sztangi w opadzie x2
unoszenie z opadu na pilce
Klatka piersiowa:
wyciskanie hantli na skosie. x3
Barki
wyciskanie sztangi z przodu w staniu x2
Triceps
(sztanga za glowe) x2
Biceps
Uginanie ramion ze sztanga podchwytem 2s
w srode
Nogi
przysiady x2???????????
???????????????????
Plecy
.Martwy Ciag x2
Podciaganie na drazkux2
Klatka
wyciskanie sztangi na plaskiej x3
Barki
wyciskanie hantlix2
Triceps
francuskie hantla za glowe x2
Biceps
Uginanie ramion z hantlamix2
stwierdzielm ostatnio ze zmienie trening na fbw i wszystko byloby ok gdyby nie moje problemy z kolanami takze nie chce ich zbytnio przeciazac,a dodam ze cwicze w warunkach domowych,ale mam gryfy proste ,lamane,laweczke(nie cwicze teraz na niej bo zima pizga na zewnatrz,mimo ze mieszkam w uk)hantle,expandery,maszyne do wioslowania i drazek.No i sek w tym ze np w poniedzialek zrobie przysiad i martwy ciag na prostych nogach to juz w srode nie chce zbytnio robic przysiadow bo i tak bede robil martwy ciag na plecy to mi lekko po nogach da ,co moglibyscie mi doradzic tak zeby zbytnio nie meczylo moich kolan,przegladam rozne rozpiski,ale wiekszosc opiera sie o sprzety na silowni
Poniedzialek
Nogi
przysiad x3
martwy na sztywnych x2
Plecy
wioslowanie sztangi w opadzie x2
unoszenie z opadu na pilce
Klatka piersiowa:
wyciskanie hantli na skosie. x3
Barki
wyciskanie sztangi z przodu w staniu x2
Triceps