Szacuny
0
Napisanych postów
46
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
304
ja bym nie porownywał białka serwatkowego z glutą = dwie rozna rzeczy. Sa bardzo logiczne glosy ze gluta ma "dyskusyjne" dzialanie. Ja nigdy samej gluty nigdy nie bralem (jak cos to z innymi rzeczami) wiec trudno mi wydac subiektywna opinie a co do obiektywnych opinii to sie nie podejmuje.
co wybrac zalezy od tego czego bardziej brakuje ........ ale znajac zycie to pewnie wybierz bialko tym bardziej ze działanie gluty .............
Szacuny
3
Napisanych postów
47
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
418
Oj za szybko sie spodziewasz tych efektów, kreatyna zaczyna działac od ok 3-4 tygodnia czyli pod koniec cyklu. Ja bym juz nic do tego niekupował pozostan przy tym co masz na poczatek wystarczy
Szacuny
119
Napisanych postów
21724
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
92660
Zgadza sie.
Dokup zwykłą glukoze w spożywczym..
Pozdro.
Doradca w dziale Suplementacja -Dżingol bels dżingol bels..dżingol ol de łej..
Bo to historia,bo to marzenia...
To co najlepsze w kulturystyce jest niewidoczne dla oczu..
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
Szacuny
119
Napisanych postów
21724
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
92660
Długośc cyku nie jest sciśle okreslona..zazwyczaj jest to jednak od 4 do 6 tygodni.Jednak niektórzy robia cykl dotąd dokąd odczuwają pozytywne efekty..jeszcze inni przyjmują kreatynę permanentnie w dawkach 3 gramy dziennie i tez sa zadowoleni..
Dextroza to prawie to samo co glukoza,a glukoza jest nawet lepsza i tansza więc nie rozumiem po co chcesz przepłacac ponad 2.5 raza?
Pozdro.
Doradca w dziale Suplementacja -Dżingol bels dżingol bels..dżingol ol de łej..
Bo to historia,bo to marzenia...
To co najlepsze w kulturystyce jest niewidoczne dla oczu..
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"