...
Napisał(a)
czy ktos moglby mi pomoc w ulozeniu sensownej diety na ogolna mase ciala i dobrac suplementy ? jestem chudy i malo waze wiec chce na poczate ogolnie przytyc :) bede wdzieczny za wszystkie rady
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Postaram się podpowiedzieć Ci co nieco, jako że też ważyłem mało i nadal tak jest, ale przez 9 miesięcy przytyłem około 10 kg :)
Przede wszystkim staraj się jeść posiłki co 2-3 h. Kup sobie jakiegoś gainera, na początek możesz spróbować Hi-Tec Mass Gain ( jest dość tani i na mnie działał ), ew. Hardbody Gainer 3600 MLO. Najlepiej pobierz ze strony głównej arkusz w Excelu, chyba się nazywa zapotrzebowanie czy jakoś podobnie. Oblicz, ile potrzebujesz dziennie kalorii, dodaj do tego jakieś 500kcal i obserwuj efekty. Co do samych produktów, polecam razowe pieczywo, polędwicę z indyka, piersi z kurczaka, makaron, ryż ( brązowy jest ql ), tuńczyki. Ja moją dietę oparłem w większości na tych produktach i efekty się pojawiły.
Życzę dużych przyrostów
Przede wszystkim staraj się jeść posiłki co 2-3 h. Kup sobie jakiegoś gainera, na początek możesz spróbować Hi-Tec Mass Gain ( jest dość tani i na mnie działał ), ew. Hardbody Gainer 3600 MLO. Najlepiej pobierz ze strony głównej arkusz w Excelu, chyba się nazywa zapotrzebowanie czy jakoś podobnie. Oblicz, ile potrzebujesz dziennie kalorii, dodaj do tego jakieś 500kcal i obserwuj efekty. Co do samych produktów, polecam razowe pieczywo, polędwicę z indyka, piersi z kurczaka, makaron, ryż ( brązowy jest ql ), tuńczyki. Ja moją dietę oparłem w większości na tych produktach i efekty się pojawiły.
Życzę dużych przyrostów

...
Napisał(a)
dzieki, za pomoc zabieram sie do roboty i jedzenia.:) poki co ja uzywam Mus-L-Blast2000+ MLO mysle ze jest niezly
...
Napisał(a)
gjiqhOgrzebałeś temat 20 letni tylko po to żeby napisać taką głupote ;/ brak słów . Nie doradzaj jak masz tak doradzac .pij gainera i jedz dużo kalorii
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
Polecane artykuły