Szacuny
0
Napisanych postów
188
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
4723
jak robisz 2 partie na 1 trening to pierwsze stawiasz na ta partie ktora jest dla ciebie wazniejsz, a wiadomo ze na druga parite na tym samym treningu nie bedziesz juz mial tyle sily co na poczatku treningu. Jak robisz w kazdy dzien jedna partie to mozesz zrobic dokladniej i szczegolenie sie skoncentrowac na poprawnej technice. No inna sprawa jest to zeby sie nie przetrenowa, bo jak bedziesz dawal z siebie max na kazdym treningu poszczegolnych partii to organizm moze nie zdazyc sie zregenerowac. Ja aktualnie robie kazda partie na odzialnym treningu ale mam wakacje wiec nic ciezkiego nie robie pomiedzy treningami i jakos daje rade
Szacuny
0
Napisanych postów
225
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
1539
mati dobrze mnie zrozumial...chcialem zrobic bic przed plecami..bo bic to moj priorytet w tym przypadku..ok za malo czasu..no sluchaj..wt i sroda pracuje pic,ale pozniej przez prawie tydzien ma czas sie zregenerowac
Szacuny
46
Napisanych postów
6083
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
33055
No to w srode po prostu bedziesz cwiczył biceps ktory jest przepalony , włokna nie zdąza sie zregenereowac. I tym bardziej plecy nie dostaną odpowiedniego wycisku gdy biceps nie bedzie pomagał tak jak nalezy.
Nadal to nic nie zminia ze plan pozostawia wiele do zyczenia
Szacuny
46
Napisanych postów
6083
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
33055
Rownie bezsensu bo przeciez wieksze partie sie robi pierwsze. Bo przy ich treningu maja duzy wpływ te małe. A małe jako drugie sie robi bo nie ma zadnych przeciwskazan.
Nie wiem czmeu tak tworzysz z tym bicepsem naprawde sa lepsze metody na zwiekszenie łapki niz takie treningi. Bo z tego co widze to chyba masz taki problem ...
Szacuny
46
Napisanych postów
6083
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
33055
Daj info o Sobie.
Wiek ??
Staz Treningowy ??
Cel treningu ??
Kiedy była regneracja ??
DIeta jest ??
Przeciwskazania ??
Sprzet jakim dysponujesz ??
CZas jakim dysponujesz na cwiczenie ?? Dni tygodnia itp
Szacuny
203
Napisanych postów
31902
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
94099
akurat uwage yakuzy ze 5 dni na tydzien to lipa t owsadzil bym miedzy bajki w tej sytuacji.
plan - no taki sobie. jesli szukasz czegos ciekawego - probuj dalej - nie musisz przestrzegac w 100% ze plecy+ bic itp "bo sie nie zregneruje" ciwczysz juz 3 lata i umiesz lepeij zmeczyc miesien na pewno niz "zielony" czegos cie to raczej nauczyło - uloz sobie cos nowego.
ja mam teraz bardzo dziwny plan. postawilem na jakosc- no i ropzonanie organizmu. olewam ze na bicesp 8 serii czy wiecej probowalem wielu rzeczy ale nie schodizlem przy np bicepsie ponizej 6
teraz robie taki plan :
klatka 2 ćwiczenia 6 serii łącznie
gorna plecy to samo + szrugsy
dol plecy 3 serie
bic tric po 3 serie barki 7-8
dwuglowe 5
4glwoe sa wyjatkiem - 15 serii.
łydki 4-6