Ludu, jestem szczupły, ważę 63kg, wz.180cm, aktualnie wykonuję trening ACT, potem jednak mam w planie przejść na HST, problem jednak w tym, że nie chcę przytyć niewiadomo ile... wystarczy 6-10kg, czyli założenie z trenowania HST: masa, czy jednak wystarczy do tego jeden makrocykl? I czy można własnie w ten sposób zrobić, iż 1: HST (1 makrocykl), a potem przejść do rzeźby, nie zaś dalsze brnięcie w kolejne makrocykle HST?! I czy kiedy zacznę rzeźbę, po 1 makrocyklu HST, czy mięśnie nie zaczna zmniejszać swej objętości, czy będą tak duże jak po zakończeniu makrocyklu HST? Z góry ogomne dzięki za odp. Pozdro.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
"wystarczy 6-10kg, czyli założenie z trenowania HST: masa, czy jednak wystarczy do tego jeden makrocykl? "
* wątpie, badania dowodzą ze w ciągu roku maksymalny przyrost suchej masy miesniowej wynosi 7kg(są rzadkie odstępstwa)
"I czy można własnie w ten sposób zrobić, iż 1: HST (1 makrocykl), a potem przejść do rzeźby, nie zaś dalsze brnięcie w kolejne makrocykle HST?!"
* w zaleznosci od dalszego celu i działania hst na Ciebie. jesli celem jest masa a dobrze poszła Ci po 1 cyklu hst to nie przerywaj, tylko trwaj w zalozeniu tej metodologii
gdy zamierzasz wyrzezbic mase miesniową to trening na rzezbe jest dopuszczalny.
"I czy kiedy zacznę rzeźbę, po 1 makrocyklu HST, czy mięśnie nie zaczna zmniejszać swej objętości, czy będą tak duże jak po zakończeniu makrocyklu HST?"
* jesli dieta masowa bedzie utrzymana, miesnie o ile nie beda "spalane" pozostaną w swoich rozmiarach
* wątpie, badania dowodzą ze w ciągu roku maksymalny przyrost suchej masy miesniowej wynosi 7kg(są rzadkie odstępstwa)
"I czy można własnie w ten sposób zrobić, iż 1: HST (1 makrocykl), a potem przejść do rzeźby, nie zaś dalsze brnięcie w kolejne makrocykle HST?!"
* w zaleznosci od dalszego celu i działania hst na Ciebie. jesli celem jest masa a dobrze poszła Ci po 1 cyklu hst to nie przerywaj, tylko trwaj w zalozeniu tej metodologii
gdy zamierzasz wyrzezbic mase miesniową to trening na rzezbe jest dopuszczalny.
"I czy kiedy zacznę rzeźbę, po 1 makrocyklu HST, czy mięśnie nie zaczna zmniejszać swej objętości, czy będą tak duże jak po zakończeniu makrocyklu HST?"
* jesli dieta masowa bedzie utrzymana, miesnie o ile nie beda "spalane" pozostaną w swoich rozmiarach
...
Napisał(a)
Dodam, że trenuję piłkę nożną... ale czy to aż tak bardzo przeszkadza? Hst mam w planie robić od października, czyli wtedy, kiedy częstotliwość treningów spada do 2-3 w tygodniu... Chcę przytyć chociaż te 5 klocków, tylko tyle
, da radę?

...
Napisał(a)
pewnie ze da rade ale głuwnie chodzi tu o diete niezaniedbasz diety będom efekty, dieta bedie zaniednywana efekty bedą takie jak towja dita
NIEDA SIĘ ZROBIĆ COŚ Z NICZEGO, MASE BUDUJESZ W KUCHNI ! TRENIG POWODUJE PRZYROST MIĘŚNI ALE TYLKO I WYŁACZNIE JESLI MA MATERIAŁ DO BUDOWANIA

NIEDA SIĘ ZROBIĆ COŚ Z NICZEGO, MASE BUDUJESZ W KUCHNI ! TRENIG POWODUJE PRZYROST MIĘŚNI ALE TYLKO I WYŁACZNIE JESLI MA MATERIAŁ DO BUDOWANIA

Jak ci moja wypowiedz pomogła to poprosze o soga i wejdz na http://www.pajacyk.pl
"sfd" to wspaniała rzecz.
Trzeba mieć wielkie marzenia aby , mieć wielkie osiągnięcia !!!! .
Członek mafii STRONG MAN
...
Napisał(a)
pewnie ze sie da, ale ile ci to zajmie to nie wiadomo
piłka nzona moze przeszkadzac, gdyz treningi maja charaltere raczej aerobowy, a aeroby w masie nie pomagaja. ponadto dodatkowo jst to obciazenie dla CUN co moze prowadzic do przetrenowania.
Zrób pierwszy cykl hst zobaczysz jak ci pódjzie i potem postanowisz co dalej. pamietaj ze przytyc, a zbudowac tkanke miesniowa to nie to samo
piłka nzona moze przeszkadzac, gdyz treningi maja charaltere raczej aerobowy, a aeroby w masie nie pomagaja. ponadto dodatkowo jst to obciazenie dla CUN co moze prowadzic do przetrenowania.
Zrób pierwszy cykl hst zobaczysz jak ci pódjzie i potem postanowisz co dalej. pamietaj ze przytyc, a zbudowac tkanke miesniowa to nie to samo
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Na przetrenowanie będę zwracał baczną uwagę, nie postaram się do takiego stanu dopuścić! A co do diety Panowie, to luzik, stosuję ją już na ACT i bedę stosował na HST bankowo! Pozdro i dzięki za odp.! 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!