PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź

zdr.
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Ćwicz jeden raz klatkę piersiową w tygodniu.
A co twojego treningu to jest ok ale ja zaproponuje ci coś takiego
Płaska 12,10,10,8
Skos 12,10,10,8
Wyciskanie hantlami 12,10,8 (płaska lub skos wszystko zależy od ciebie)
Rozpiętki 10,10,10
Moje gg 4832683
Czasami pomogę a czasami nie
Wszystko zależy czy mam akurat wolny czas...
http://www.sfd.pl/Moje_stanowisko_pracy-t584987.html
Moje gg 4832683
Czasami pomogę a czasami nie
Wszystko zależy czy mam akurat wolny czas...
http://www.sfd.pl/Moje_stanowisko_pracy-t584987.html
ile by nie było to i tak jest za mało
Wlasnie-masz staz 1,5 roku.Autor dopiero zaczyna-wiec najlepszym rozwiazaniem bd trenowanie kazdej grupy 2/3r w tygodniu
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
Zmieniony przez - drabol w dniu 2010-03-09 10:30:58
Dlaczego dla zaczynajacego cwiczyc/trenowanie kazdej parti 2/3x w tyg-1/2 cwiczeniami, jest najlepsza droga?
.Organizm osoby zaczynajacej swoja przygode z silownia, musi zaadoptowac wysilek
jaki naklada na niego ciezki trening.
Dlatego przez pierwsze miesiace cwiczen-powinien poslugiwac sie 1 gora dwoma podstawowymi cwiczeniami-by nie przekatowywac zbytnio docelowego miesnia-ani nie nadpalac ukladu nerwowego.A pozwoli to cwiczyc miesien czesciej-z mala intensywnoscia.Osoba taka,nauczy sie cwiczen,nawiaze polaczenie mozg-miesien i zaadoptuje- nie tylko miesnie-ale caly organizm do wysilku.
Wiec nasz Jan bedzie mogl juz zaczac cwicyc kazda partie 2x w tyg-ale z wieksza intensywnoscia/wieksza l.cwiczen.
ERGO-kolejny etap przygody.Jezeli wyczerpiesz mozliwy potencjal z tak owego treningu-przyjdzie czas na splita z kazda partia raz w tyg-ale z maxymalna intensywnoscia.
PLUSY-organizm nam sie nie zbuntuje po 1/2tyg cwiczen/przetrenowanie zostawimy daleko w tyle.
Cwiczac partie czwsciej/z mniejsza intensywnoscis-bardziej rozwiniemy ich sile-a stosowanie duzych obciazen wymusi odpowiedz anaboliczna organizmu .
Krotko mowiac/
1-etap -poczatkujacy
2-etap -srednio zaawansowany
3-etap zaawansowany..
etc...
w miare wyczerpujacego sie potencjalu -wchodzisz na kolejn etap wtajemniczenia
Mam nadzieje ze chociaz po krotce rozwialem twoje watpliwosci
Zmieniony przez - ronie220 w dniu 2010-03-09 11:07:57
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.

"Gniew przebywa w piersi głupców" (Koh 7:9 )