Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

boks pare pytan poczatkujacego

temat działu:

Sztuki Walki

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1941

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 198 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 8429
witam, chce sie zapisac na boks w najblizszym czasie...
co potrzebuje kupic na poczatek? rekawice, bandaze i szczeka starczy? z rekawic mam na oku 10oz ze skory naturalnej firm masters, allright, spokey, daniken, dragon, evolution. ktore beda najlepsze? mastersy na moje oko sprawiaja wrazenie najporzadniejszych.
do wydania 150-200zl. co z butami? zwykle trampki wystarcza? jesli ktos jest z wroclawia to puncher na grunwaldzkim dobry wybor? mozna sie zapisac teraz? nie ma zadnych podzialow na sezony?
pozdr.

nie wazne kto umrze pierwszy...
wazne kto wiekszy!

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 374 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 5113
Ja na początku nie miałem nic,szczękę kupiłem po jakimś czasie,mimo ,że przyszedłem na muay thai już po 2 latach jiu jitsu.Boks też był u nas i butów nie potrzebowali.Idź na trening i się dowiesz co masz kupić.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 3602 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 38012
rekawice , owijki , koszulka, spodenki, trampki:) na poczatku raczej nie musisz miec szczeki , bo bedziesz lapal podstawy
Co do rekawic to polecam mastersa sam je mam i sa swietne;d

Zmieniony przez - SiwYbks w dniu 2010-05-09 15:03:21
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 69 Napisanych postów 1815 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 35261
Najpierw idzie się do klubu bo nie ma co wydawać kasy jak po tygodniu stwierdzisz że to nie to. Później zależy... najważniejsze to na pewno owijki, ale zależnie od trenera, wg mnie na początek szczęka jeszcze żeby uczyć się w niej oddychać i dopiero później rękawice. Buty to wiadomo że w jakiejś dalszej perspektywie potrzebne będą typowo bokserskie, ale na razie nie ma znaczenia jakie. Mi się wydaje że jak masz to najlepsze z grubą podeszwą żeby kolana mniej obciążone były.

,,chodzić już umiem, teraz chce umieć latać" Eldoka

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 111 Napisanych postów 16087 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 79876
Zawsze mi się podobało jak przychodzili nowi na trening i od razu mieli full sprzęt...

.... Po tygodniu rezygnowali a kasa w błoto

-----------------------------------------------------------------------------------

Na początek wystarczą owijki i szczęka. Idź do klubu i trener Ci wszystko powie.

This is madness!
This is SHIN-AI-DO!!!

http://www.shinaido.w8w.pl/

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 198 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 8429
tak wlasnie zrobie ale pytam sie na przyszlosc

nie wazne kto umrze pierwszy...
wazne kto wiekszy!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 132 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1489
Fajny nick tak wogóle:P nie ma to jak szczerość :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 72 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2901
Myślę, że Puncher to dobry wybór ;)
Możesz się zapisać kiedy tylko chcesz.
Sam tam chodzę, tylko że na sekcję MT.
Jak się zdecydujesz na Masters'y, to możesz je kupić w Puncherze, w cenie producenta :P (sam mam te Masters'y i jestem zadowolony)
Na początek weź tylko spodenki i koszulkę.

Zmieniony przez - Gibson92 w dniu 2010-05-09 17:08:56
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
OloKK www.olokk.pl
Ekspert
Szacuny 123 Napisanych postów 34575 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 195972
Szczękę kup od razu, co to za pomysł żeby początkujący nie miał?

OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie

http://facebook.com/olokk
http://olokk.pl  http://bng-studio.pl 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 72 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2901
Po co mu szczęka?
Na początku, jak nie będzie miał sprzętu żadnego to 'zadaniówki' będzie wykonywał z osobami które też sprzętu nie mają.
Niech pochodzi sobie jakiś czas, zobaczy czy mu pasuje i dopiero niech pakuje kasę w sprzęt.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 132 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1489
w szczęke znowu tak dużo kasy nie wpakuje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 65 Napisanych postów 3834 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 41311
na Grunwaldzkiej dopiero otworzyli Punchera bo mieszkam obok :)

KB/MT/MT + BJJ

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

wzmocnienie brzucha

Następny temat

Siła nadprzyrodzona

Spalanie
Polecane artykuły