witam ! zacząłem dziś chodzić na basen. szukałem czegoś na temat pływania na plecach przy zaangażowaniu nadgarstków i oczywiście nóg, ale nie mogłem znaleźć. na jakie partie wpływa takie pływanie? ogólnie wiem ile się powinno pływać itp itd...chodzi mi tylko o partie mięśni, które pracują najbardziej przy takim stylu. nie znam się zbyt na stylach pływackich, więc nie napisze o jaki styl mi chodzi dokładnie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
chodzi Ci o grzbiet bez poruszania rekami. takie plywanie raczej jest relaksujace i nie za wiele miesni przy nim pracuje. no chyba ze machasz konkretnie nogami to wtedy pracuja nogi, prostowniki grzbietu, brzuch, posladki.
Edit: za niedlugo ludzie beda pytali jakie miesnie pracuja przy opalaniu sie
Zmieniony przez - robaleq w dniu 2007-01-18 14:58:40
Edit: za niedlugo ludzie beda pytali jakie miesnie pracuja przy opalaniu sie

Zmieniony przez - robaleq w dniu 2007-01-18 14:58:40
NO PAIN NO GAIN
...
Napisał(a)
bez śmiechów, poprostu jak ktoś ma pojęcie to się pytam...tak nogami bardzo szybko macham... zauważyłem, że brzuch pracuje właśnie i nogi po basenie mnie bolały...to chyba dobrze !
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!