SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

???

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 2139

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 69 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 751
witam mam prośbę do was ćwiczę a6w już 30 dzień i do tego jeżdżę na rowerze stacjonarnym codziennie po 10min od dzisiaj zaczynam także ćwiczyć tabate.Ćwiczę to bo chce się pozbyć parę kilo i wyrobić kaloryfer co polecacie za ćwiczenia aby schudnąć ?

a6w to jest to

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 28 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349
Ćwicz całe ciało bo samą szóstką weidera nie wyrzeźbisz brzucha
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 649 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 5424
żeby schudnąć to jest dieta. MIT 10 http://www.body-factory.pl/showthread.php?t=7862 
...
Napisał(a)
Początkujący
mateuszwwy a jakie cwiczenia polecasz na cale cialo?

a6w to jest to

...
Napisał(a)
Początkujący
adas199311 a jaka polecasz

a6w to jest to

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 420 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3008
kania132 http://www.body-factory.pl/showthread.php?t=7625 pozycja 14. Robisz ten trening 3x w tygodniu + po trening bieganie/aeroby/interwały. Dajmy na to zaczynasz jeżdżenie na rowerku od 15min po treningu, i co trening dokładasz 2min. Możesz rzecz jasna biegać/skakać na skakance, forma dowolna. To + dieta z ujemnym bilansem kalorycznym i sadło będzie schodzić.

Nic nie smakuje tak dobrze, jak zwycięstwo z samym sobą.

...
Napisał(a)
Początkujący
Xyron a a6w mam robic przed czy po tym treningu

a6w to jest to

...
Napisał(a)
Początkujący
Xyron tylko ze ja nie mam żadnych ciężarków do ciwczen mozna to by bylo czyms zastapic

a6w to jest to

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 490 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 8294
Kania
Dieta jest najważniejsza. Tłuszcz spalasz na ujemnym bilansie kalorycznym. treningi przyspieszają ten proces.
Marzy Ci się kaloryfer? do działu odżywianie i układasz dietę redukcyjną.

Z ćwiczeń:
najlepsze wg mnie bieganie w terenie interwałowo. poczytasz o tym w dziale odchudzanie.

Do tego trening siłowy, który przyspiesza metabolizm. o tym tutaj:
https://www.sfd.pl/FBW_DLA_POCZĄTKUJĄCYCH_traktora_i_drsquata_-t515134.html

Z a6w zrezygnuj bo to szkodliwy trening. poczytaj mit który dostałeś w linku wyżej

Zmieniony przez - hubertiger w dniu 2012-02-17 08:36:09
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 28 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349
jak napisał hubertiger Fbw jeśli chcesz zrobić redukcję
i daj trochę info o sobie bo trudno pomóc nie znając stażu ani poziomu zaawansowania w treningach

Zmieniony przez - mateuszwwy w dniu 2012-02-17 09:14:41
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 649 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 5424
Ankieta działu. Jeśli nie posiadasz żadnego sprzętu do ćwiczeń to udaj się do działu - trening w domowych warunkach
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jaki trening na redukcje

Następny temat

Trening na masę - do oceny

electro
Polecane artykuły