Szacuny
4
Napisanych postów
662
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
15673
ostatnio chlopaki z dopingu konsumuja ten mix, mam pytanie czy nie bedzie duzej szkodliwosci jesli raz na 2-3 dni sobie lykne takiego szekja zamiast cyca w jakims posilku ?? chodzi mi o to ze nieraz wraccam ze szkoły mam 15 min na jedzenie i ide na trening.. ryzu upcham szybko ale z piersia gorzej.. 2 razy w tygodniu tak mi sie zdarza - wypowiadac sie sogi beda
Szacuny
9
Napisanych postów
3154
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
40358
to jest sposob chlopakow z dopingu panowie
najlepszy posilek pakera
a tak na serio to ja tez zawsze stosuje rozne miksy jak nie mam ochoty na mietolenie tego wrzystkiego a tak wszystko wrzycam w blender miksuje chlup i jestem najedzony
Zmieniony przez - smyryyyy w dniu 2007-11-16 13:14:57
....... IT'S.......
... MY...
....... LIFE .......
Szacuny
9
Napisanych postów
1056
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
25143
Nie do końca miksowanie posiłków z różnego rodzaju płynami jest złym pomysłem i to nie tylko ze względu oszczędności czasu. Patrząc na monotonny, mało apetycznie wyglądający posiłek ilość, np. wydzielanej śliny jest dużo mniejsza co sprzyja wolniejszemu przeżuwaniu i rozkładowi danego jedzenia. Natomiast smaczny (jeżeli jest on smaczny) mix nie dość że będzie szybciej zjedzony to zostanie on szybciej przyswojony przez organizm.
Oko za oko, ząb za ząb,...
A czemu dupa jest za pieniądze
kkoksiarz: "gdybym wrzucił jakieś czyste białko to efekty były by bardZiej zauważalne"