Nie sztuką jest bić sztuką jest się bronić nierobiąc napastnikowi krzywdy.
...
Napisał(a)
Co sadzicie na temat tego karate ja nigdy nie wnikałem za bardzo w odmiany karate i niemam pojecia czy jest sens na to chodzić??? Mam tylko to karate w okolicy no i Kyokushin. prosze o opinnie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ale nonsensem jest twierdzić w moim mniemaniu o bezpiecznym i obojętnym dla zdrowia treningu w boksie,KB czy MT gdzie atak ręką na głowę jest dopuszczalny
Tak, tak pisz dalej bajki o ZAWODOWCACH. Amatorzy którzy rzadko sparują i to na light contacie nie powinni mieć żadnych problemów.
Tak, tak pisz dalej bajki o ZAWODOWCACH. Amatorzy którzy rzadko sparują i to na light contacie nie powinni mieć żadnych problemów.
Największe mity i kłamstwa dotyczące dopingu: https://***********/d0ping
Największe mity medyczne: https://***********/mitologia1
...
Napisał(a)
Moja opinia jest taka : uzyj wyszukiwarki a odkryjesz wiedze tajemna. Tymczasem nie smiec na forum.
Bylo sobie zycie....
...
Napisał(a)
zależy od klubu bo są to dość podobne style w tym ze w goju ryu masz wiecej bajerów typu przechwytywanie jakieś podcięcia nie mniej kyokushin dobrze prowadzone powinno być bardziej przystępne
Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
...
Napisał(a)
kofek poprostu chciałem żeby ktos mi zestawił te dwie odmiany karate Kosa dzięki sog poleci jak bede miał abona :D Ogólnie nie znam sie na odmianach karate bo nigdy mie to nie interesowało przez 5 lat trenuje raczej miekkie style. Ale stwierdziłem że trzeba spróbować moze czegos nowego :D
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/Search.asp?wczym=tresc&search=Goju Ryu
Bylo pare topicow o tym poczytaj moze sie czegos dowiesz jak nie to wtedy pytaj.
Pozdrawiam
Bylo pare topicow o tym poczytaj moze sie czegos dowiesz jak nie to wtedy pytaj.
Pozdrawiam
Bylo sobie zycie....
...
Napisał(a)
ok dzięki sogi pójdą jak bede miał abona
...
Napisał(a)
Ja ćwicze ten styl od .. paru lat ..
" ... Ból to najlepszy nauczyciel lecz nikt nie chce zostać jego uczniem ... "
...
Napisał(a)
Jesli chodzi o walke to odradzam ten styl. Malo sparingow, sladowe ilosci wykonywania technik na sprzecie. Duzo kata i wymachiwania rekoma, nogami w powietrzu. ELEMENTY walki w parterze sa oraz mity typu utwardzanie piszczeli. Na seminariach slyszalem od kolegi o zabojczych technikach itp. Dla mnie z mojego punktu widzenia ten styl sie dopiero rozwija. Polecilbym jednak Kyokushin, ale kazdy wybiera cos pod siebie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat