...
Napisał(a)
w poniedzilek zrobile strzala silabolinu i miesnie 4 glowy u nogi mnei boli jak h* nie wiem co jest moze macie jakeis dobre rady zeby zapobiec bulowi czy od czego by to moglo byc..?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Masuj chama po szocie. Wpuszczaj sok wolno. Uzywaj 0,7mm. Nie napinaj. Nie rob na czczo. Zluzuj poslady. Nie trenuj nog w ten dzien. Moze pomoze?
Cierpliwosci... na poczatku szoty bola - teraz krece piz.de w kazda strone i potrafie to robic z usmiechem.
Cierpliwosci... na poczatku szoty bola - teraz krece piz.de w kazda strone i potrafie to robic z usmiechem.
.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
\_,_||_|.......\_/...:LIGHT!:.
...
Napisał(a)
lub przebiles jakies naczynko albo cos i teraz boli. przejdzie. stosuj sie do wskazowek kolegi
...
Napisał(a)
moj wiek nie gra roli ale miesnie mnie tak boli ze hooy nie moge wyttrzyma klekam zginam noge czy cos to bul nie samowity ehh jutro musze tescia i silabolin w jedna noge chyba zrobic szczala :/ nie dorbze ehhh <FAK> <ZLY>
...
Napisał(a)
Ty mnie nie strasz chopak bo ja bede sie strzalowal w udo
Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
...
Napisał(a)
Zrobilem x dziesiat szotow w udo i nigdy nie bolalo dluzej niz kilkanascie minut... cos robisz zle albo wyjatkowo zle znosisz.
Ze tak spytam niegrzecznie - masz w ogole miesnie na tych nogach?
Ze tak spytam niegrzecznie - masz w ogole miesnie na tych nogach?
.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
\_,_||_|.......\_/...:LIGHT!:.
...
Napisał(a)
buehhehehe nie bojta sie lepiej idz do lekaza i w pupsko se przypernicz nie bedzie tak bolalo
...
Napisał(a)
kiscu17:
"w poniedzilek zrobile strzala silabolinu i miesnie 4 glowy u nogi mnei boli jak h* nie wiem co jest moze macie jakeis dobre rady zeby zapobiec bulowi czy od czego by to moglo byc..?"
kiscu17:
"buehhehehe nie bojta sie lepiej idz do lekaza i w pupsko se przypernicz nie bedzie tak bolalo"
Sam sobie odpowiadasz
"w poniedzilek zrobile strzala silabolinu i miesnie 4 glowy u nogi mnei boli jak h* nie wiem co jest moze macie jakeis dobre rady zeby zapobiec bulowi czy od czego by to moglo byc..?"
kiscu17:
"buehhehehe nie bojta sie lepiej idz do lekaza i w pupsko se przypernicz nie bedzie tak bolalo"
Sam sobie odpowiadasz

Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
...
Napisał(a)
man na silowni jedne z silniejszych nog mienie mam o to glowy nie buj ale to czemu jak ziel robie jedna noga od 3 dni nie boli a 4 szczaly w nia wrombalem a druga boli po jednym ehh cos nie tak synkciu ;] a to lewa mnei boli a prawa nic
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!