... Nie ma rzeczy nie możliwych , Jest Tylko brak ambicji ...
...
Witam , jutro mam zawody i musze wazyc 69 kg ,wazenie odbedzie sie rano , mysle ze kolo 9/10 . Moja naturalna waga to 72,od 2 dni mniej jem ograniczylem sp0ozywanie plynow i aktualnie mam 71,ale wazylem sie przed chwila a dzisiaj jadlem tlyko sniadanie ... i juz mnie skreca z glodu ,co byscie poradzili?? bo dizisja napewno pojde jeszcze na trneing ,grubo sie ubiore i p0orobie ok.40 minut jakies lajtowe cwiczneia tlyko zbey sie wypocic a nie styrac, ale ja JESTEM GLODNY ,doradzcie jakie produkty moge ew. zjesc jeszcze dzisiaj?? cos lekkiego itp. zbey nie zalegalo w jelitach ...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
judo w opolu?
skoro nie przypilnowałeś wagi trzeba będzie pocierpieć...
minimum płynów... do tego witaminy
minimum jedzenia jakiegokolwiek...
to tego sauna i pozbywaj się wody...
po wadze pij izotoniki i wracaj do równowagi
skoro nie przypilnowałeś wagi trzeba będzie pocierpieć...
minimum płynów... do tego witaminy
minimum jedzenia jakiegokolwiek...
to tego sauna i pozbywaj się wody...
po wadze pij izotoniki i wracaj do równowagi
...
nie, boks w chojnicach , rozumiem ze minimum mjedzenia akle co przez to rozumiesz ? moglby dokaldniej napisac, dlatego ze zawsze startowalem w wyzszej kategori i nie mialem problemow ze zbijaniem ,ale teraz chcialbym w nizszej bo mam "blisko"
Co według Ciebie powinienem dzisiaj zjesc.. a w zasadzie.. co moglbym dizisaj zjesc ...
aha, dzisiaj jeszcze pojd ena tnrieng to mysle ze wypoce z 1kg
Zmieniony przez - .MIrko. w dniu 2009-06-05 13:34:13
Co według Ciebie powinienem dzisiaj zjesc.. a w zasadzie.. co moglbym dizisaj zjesc ...
aha, dzisiaj jeszcze pojd ena tnrieng to mysle ze wypoce z 1kg
Zmieniony przez - .MIrko. w dniu 2009-06-05 13:34:13
...
słuchaj sam nigdy nie miałem z tym problemu i nigdy radykalnie wagi nie zbijałem. Ale obracam się teraz w światku judo właśnie i mój przyjaciel wysokiej klasy zawodnik zawsze ma jazdę przed zawodami ze zbijaniem. A że podjadać lubi to praktycznie zawsze do ostatniego dnia ma z 2 kg do zgubienia. Jego metoda, oczywiście mega niezdrowa ale jedyna skuteczna. Jak mówiłem płynow minimum w ciągu dnia, wieczorem juz wogóle i rano przed wagą też raczej tylko zeby witaminy popić łykiem. Z jedzenia też minimum, ja bym postawił tylko na ryż i mieso kuraka + omega 3 i to w porcjach minimalnych. Nie wiem czy jesteś zatłuszczony i na ile siedzi jeszcze w Tobie woda więc ciężko powiedzieć. Ale tak czy siak zostawianie sobie 2 kg na jeden dzień do ważenia nie jest mądre
i zawsze skutkuje katowaniem organizmu..
i zawsze skutkuje katowaniem organizmu.....
72 kg to jaka mam byc tlusty hehe .. a moze na obiad zjem se zupe ?? czy to zly pomysl?
...
nie mówię że tłusty
...
co do jedzenia to jak mówię postawił bym na min. ilość ww złożonych i białko + omega 3
zbijanie 2-3 kilogramów w ciągu 24h to radykalne posunięcie
...
co do jedzenia to jak mówię postawił bym na min. ilość ww złożonych i białko + omega 3
zbijanie 2-3 kilogramów w ciągu 24h to radykalne posunięcie
...
czy ja wiem czy radykalne ... dzownilem do trenera.. powiedzial ze spokojnie to zbije.. Dzisiaj mam trneing ubiore sie w kurtke zimowa
i poleci mi jakies 2 kg na samym trneingu ..uzupelnie tlyko witaminy po treningu ,przez noc tez zejdzie mi z 1 kg, i w drodze jutro jakies pol kilo . aktualnie jem zupke.. moze przed trneinngiem zjem mala kanapke .
Napisze pozniej czy udalo mi sie zzucic czy nie, dzieki za odp. Pozdro
i poleci mi jakies 2 kg na samym trneingu ..uzupelnie tlyko witaminy po treningu ,przez noc tez zejdzie mi z 1 kg, i w drodze jutro jakies pol kilo . aktualnie jem zupke.. moze przed trneinngiem zjem mala kanapke .
Napisze pozniej czy udalo mi sie zzucic czy nie, dzieki za odp. Pozdro
...
Lukasz, a jak z sola w takich przypadkach ?
...
idziesz do sauny z butelką wody
pocisz sie
sprawdzasz smak potu - jeśli słony - siedzisz dalej i pijesz wode
gdy nie ma juz smaku, nie pijesz juz wody i wychodzisz za jakis czas - w ten sposob uwolnisz z organizmu związaną wode
mozesz tez zrobic lewatywe, ale nie polecam bo jeszcze sie zesr*** jutro ;D
pocisz sie
sprawdzasz smak potu - jeśli słony - siedzisz dalej i pijesz wode
gdy nie ma juz smaku, nie pijesz juz wody i wychodzisz za jakis czas - w ten sposob uwolnisz z organizmu związaną wode
mozesz tez zrobic lewatywe, ale nie polecam bo jeszcze sie zesr*** jutro ;D
Szerokie horyzonty ale nisko pod kopułą
...
moglem pomyslec o takich rzeczach wczesniej, typu lewatywa sauna etc. ale nie dzien przed zawodami ... bo to strasznie olabia organizm... mam za***ista nadzieje ze jutro z kondycha wytrzymam ,bo cos cuzje z ebed emusial dzisiaj sporo wyp[ocic na trneingu .i po trneingu wypije tlyko mala skzlanke wody razem z recovery drink ...
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Krzysztof Piekarz