...
Napisał(a)
Witam włożyłam sobie taki trening proszę o sprawdzenie i korektę nie będę pisała jakie ciężary bo to dopiero sprawdzę w poniedziałek na siłowni i dam znać. Podam też miskę i tu również prośba o ewentualną korektę . Mam też pytanko odnośnie treningu wiem, że na początek rozgrzewka tu wiem co i jak ale później od jakich ćwiczeń zaczynać z tej mojej rozpiski jeżeli jest oki
...
Napisał(a)
Hej, trening z wolnym ciężarami dla początkujących po wstępnych rozruchu ułożyła już obliques, to jest ten A i B z punktu 13: https://www.sfd.pl/-t585708.html
nie ma co kombinować, lepszego nie ulożysz ;)
powodzenia
nie ma co kombinować, lepszego nie ulożysz ;)
powodzenia

...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Ćwiczenie z facetami ma swój urok i wierz mi jest dużo lepiej niż ćwiczenie w damskiej części. Ja w wieku prawie czterdziestu lat poszłam do typowo męskiej pakerni w szemranej dzielnicy więc wyobraź sobie klimat ;) Na początku nastaw się, że mogą cię panowie ignorować i traktować z góry ale jak zobaczą, że przyszłaś ćwiczyć na poważnie i to nie chwilowa fanaberia będziesz miałą w nich ogromne wsparcie. Powodzenia.
...
Napisał(a)
Bazylinka ja też jestem jedyną kobietą w części męskiej. Pierwszy raz myślałam że spłonę ze wstydu jak położyłam się na ławce i próbowałam wyciskać a widownia zgromadziła się co by popatrzeć jak kaleczę
Ale zauważyłam od razy że są bardzo pomocni, coś podadzą, ustawią siedzenie przy maszynie jak się za bardzo z nim mocuję no i z ławek zeskakują w podskokach widząc że idę ćwiczyć. Teraz jak wchodzę to już wszyscy witają mnie z daleka
I muszę powiedzieć że są normalniejsi niż dziewczyny bo one tylko patrzą na czubek swojego nosa. U mnie np. widać że między kobietami jest duża rywalizacja. Nawet powiedzenie "cześć" dla nich to już zbyt duży wysiłek. W części męskiej przynajmniej czuję się swobodnie.
Więc głowa do góry, klata do przodu
i zobaczysz że jak przełamiesz pierwsze lody to potem już poleci 

Więc głowa do góry, klata do przodu

Nie musisz być perfekcyjny na starcie ale musisz wystartować, żeby kiedykolwiek osiągnąć perfekcję
Moje zmagania :)
http://www.sfd.pl/Anani/redukcja/pods._str._43-t831426.html
...
Napisał(a)
Macie chyba rację w damskiej części większość pań przychodzi wytapetowanych jak na bal sylwestrowy :)i ciągle obrzuca spojrzeniami kto w czym przyszedł a mało jest dziewczyn ćwiczących tak na poważnie żeby pot się lał. Z facetami jest chyba inaczej. Więc jestem nastawiona na to , że idę w poniedziałek i zaczynam przecież mnie nie zjedzą a może być fajnie
Mój planik
1 unoszenie sztangielek bokiem w górę
2 unoszenie ramion ze sztangielkami w przód
3 rozpiętki na maszynie
4 wyciskanie na maszynie
5przyciąganie linki wyciągu górnego do klatki i pleców
6 unoszenie tułowia z opadu na ławeczce
7 uginanie nóg w leżeniu
8 prostowanie nóg w siadzie
9 przywodzenie nóg na ginekologu
10 odwodzenie nóg na ginekologu
11 uginanie ramion ze sztangielkami z podchwytem
12 uginanie ramienia w podporze o kolano
13 wyciskanie francuskie
Mój planik
1 unoszenie sztangielek bokiem w górę
2 unoszenie ramion ze sztangielkami w przód
3 rozpiętki na maszynie
4 wyciskanie na maszynie
5przyciąganie linki wyciągu górnego do klatki i pleców
6 unoszenie tułowia z opadu na ławeczce
7 uginanie nóg w leżeniu
8 prostowanie nóg w siadzie
9 przywodzenie nóg na ginekologu
10 odwodzenie nóg na ginekologu
11 uginanie ramion ze sztangielkami z podchwytem
12 uginanie ramienia w podporze o kolano
13 wyciskanie francuskie
...
Napisał(a)
A i dziewczynki witam serdecznie i dzięki za odwiedziny i wpisy
Sory coś mi komp szwankuje
Zmieniony przez - bazylinka w dniu 2012-02-18 12:02:39
Sory coś mi komp szwankuje
Zmieniony przez - bazylinka w dniu 2012-02-18 12:02:39
...
Napisał(a)
Dasz radę, faceci są w porządku
Dieta bardzo ładna. Marchewki w takich ilościach nie musisz wliczać i olej z pestek winogron lepiej zamień po prostu na oliwę z oliwek. Poza tym nie ma się do czego przyczepić
Tylko urozmaicaj sobie posiłki i inne rodzaje mięsa też są mile widziane

Dieta bardzo ładna. Marchewki w takich ilościach nie musisz wliczać i olej z pestek winogron lepiej zamień po prostu na oliwę z oliwek. Poza tym nie ma się do czego przyczepić

...
Napisał(a)
Dzięki za odwiedziny i podpowiedzi. Dietkę będę urozmaicała na pewno to tylko menu na poniedziałek mięsko będzie z indyka, podroby drobiowe,karczek , kurak oraz rybki a czy mogę sobie schrupać w ciągu dnia ze 2 marchewy i czy wliczać je do bilansu ?
Polecane artykuły