Witam mam pytanko, jakie moge brać posiłki do szkoły chodzi mi o te w miare proste, ale takie które zawirrają duze ilości białka czyli np od 20 dp 30 gram. Z gory dzieki za wszyskie propozycje i pozdrawiam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wez se zrob pare kanapek z razowca i wsadz tam szynke, pasztet albo twarozek albo cus
SFD FIGHT CLUB
www.polskieserce.pl
www.pajacyk.pl
http://*******/lc22
...
Napisał(a)
widze że mnie nie zrozumieliście, chodzi mi o gotowe potrawy np. weź sobie do pojemnika ryż + pierś z kurczaka. Własnie o takie coś mi chodzi czyli coś już gotowego,łatwego do zrobienia i wypróbowanego...Pozdrawiam
...
Napisał(a)
kumpel nosił plastikową michę z wieczkiem, wypchaną ryżem i twarogiem. Bierzesz łychę, zalewasz jogurtem na świeżo i walisz do ryja... Co z tego że sie gapią chamy?
...
Napisał(a)
a co lubisz ?
masz pojemnik to wsadz tam co lubisz i co masz w diecie i tyle ...
masz pojemnik to wsadz tam co lubisz i co masz w diecie i tyle ...
...
Napisał(a)
Ja biorę ze sobą 150g piersi od kurczaka i 100g ryżu i mineralke do popijania.Jeśli masz stołówke w szkole to jedz tam wtedy nikt nie zwraca
na to uwagi.
na to uwagi.
weecek
...
Napisał(a)
...ja sie nie przejmuje tym że ktoś patrzy nie obchodzmi mnie to...
dzięki za wszyskie porady, jeśli ktoś jeszcze to chętnie poczytam w sumie będzie więcej możliwości do wybrania
POZDRAWIAM

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!