Mmmm nawet pies znajdzie kosc na pustyni !! ! ;)
...
Napisał(a)
hej hej mam pytanie jakie sa zeczywiste skutki uboczne zrobienia tylko jednego cyklu stetydowego mmm takiego sredniego a nie jakis hardcore w calym zyciu ?? bo wszyscy pisza tu ze sterydy sa szkodliwe itd a pozniej pisza ze robia sobie 3 serje w roku albo jeszcze wiecej i tak ciagle !!!!!! a wiec mmmmm czy zniszczenia organizmu po 1 cyklu mmm detki lub winstrolu (w strzalkach) sa zeczywiscie takie gigantyczne ?????????????????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ale jak yyyyyyyy ?? ale jak zabija ?? nie rozumie ????????????
...
Napisał(a)
wstrzykniesz cm tescia za pierwszym razem i przewaznie nastepuje smierc z powodu eksplozja członka do którego dostało się za dużo testosteronu.
Ja bym ci odradził sterydy,podobne skutki daje picie dobrego mleka
Ja bym ci odradził sterydy,podobne skutki daje picie dobrego mleka

...
Napisał(a)
byczego ew psiego !
-----------------
sup bro?
blinG! blinG!
-----------------
sup bro?
blinG! blinG!
http://www.sfd.pl/Czas_w_koncu_zaczac__blood_&_guts-t940618.html dziennik treningowy inwalidy %)
...
Napisał(a)
mmmmmmmm eeeeee ale pytanie bylo jakie sa skutki uboczne po 1 cyklu a wiec mmm sa wogle jakies skutki jesli zrobimy sobie jeden laicikowy cykl ?? albo tkai sredni ??
...
Napisał(a)
"Skutkiem ubocznym" są kolejne cykle...
Doradca w dziale doping
Doradca w dziale doping
...
Napisał(a)
Wlasnie takjak napisal maniac zrpobisz raz bedziesz chcial wiecej szybciej uzaleznia niz narkotyki :P ja narazie po pierwszym cyklu uzaleznilem sie od odrzywek i suplementow a i tak uwazam ze mam silna wole. A co do konkretynch skutkow ubocznych to po kazdym cyklu jakies sa choćby podniesiony poziom cholesterolu, zaburzenie gospodarki chormonalnej itp itd
...
Napisał(a)
....... i przyrost masy ciala Ale naszczescie nie u wszystkich wystepuje
wiec sie raczej nie obawiaj tego 

>>> doradca w Dopingu <<<
...
Napisał(a)
hehehehhehehehe dzieki pippes za informaion dude
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!