Szacuny
7
Napisanych postów
524
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3168
podstawowe zapotrzebowanie Kcal to 1968, obciąłem o 500. oczywiscie zaczne od opdstawowego i co tydzien bede ucinac o 100 i z węgli zejde do 1.8-2g/kg masy ciała.
teraz juz wiem co to za cwiczenie :) dzieki. a co dalej z tym planem? wszystko ok?
Szacuny
7
Napisanych postów
524
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3168
no ten wzór jest skomplikowany. nawet na przykładzie nie mogęnic wywnioskowac...
https://www.sfd.pl/Dieta_-_ułóż_sam_a_-t315296.html a tym mówisz? a moze pomugł bys mi na pv albo załoze temat w innym dziale? redukcja naprawde nie jest dla mnie prosta. a jak ktos mi to porzadnie wytłumaczy i pomoze, to potem będęmógł pomagac takim jak ja teraz i oszczędze wam orboty :)
Szacuny
7
Napisanych postów
524
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3168
tak jest :) obliczyłem nareszcie. podstawowe zapotrzebiowanie przy nowym treningu i aerobach wynosi 3029 Kcal.
a co ile mam obcinac wegle i kalorie? nie wydaje ci sięzbyt dużo węgli raczek87?
P.S. masz moze jeszcze jakis link do tematu o low carb?
bede bardzo bardzo wdzięczny...
Zmieniony przez - bedi 04 w dniu 2010-02-15 22:42:11
Szacuny
26
Napisanych postów
2473
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
45320
w szukajce wpisz "eksperyment 4" tam Puma ładnie wyjaśnił low carb.
nie wiem jaki miałeś zamysł, ja bym na spokojnie ciął 20g węgli tygodniowo i obserwował. nigdzie się nie śpieszysz
nie bój się węglowodanów na redukcji, największe błędy to ucinanie ich za dużo na początku. spokojnie, krok po kroczku. 8-10 tygodni stopniowego schodzenia z węgli (ew. później możesz obniżyć też trochę tłuszcze) ładnie porobi.
Szacuny
25
Napisanych postów
1836
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
16130
"nie bój się węglowodanów na redukcji, największe błędy to ucinanie ich za dużo na początku. spokojnie, krok po kroczku. 8-10 tygodni stopniowego schodzenia z węgli (ew. później możesz obniżyć też trochę tłuszcze) ładnie porobi."