WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Wiosenne dopakowanie a przy okazji test supli Iron Horse

temat działu:

Po 35 roku życia

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 353

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
masti M.P. w Kulturystyce Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11440 Napisanych postów 31701 Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 736275
Wiosne juz mamy teraz tylko kwestia dopakowania się.
A w tym jak zwykle pomogą Wam specjalnie dobrane suplementy,by to zrobic najefektywniej.

Konkrety :
Szukamy 3 forumowiczów naszego działu,którzy maja takie plany(albo beda mieli,każdy otrzyma jako pomoc w tym:

-Gold Test
-Dark Test
-Muscle Boost
-Iron Recover
-Show Time 4.0

Suplementy starczą na całe 6 tygodni testu a pewnie i na dłużej,bo Iron Horse nie żałuje ilości.

Testujący zaladaja secjalne tematy na ten test i następującym tytule,temat będzie wyrózniony kolorem zielonym..

"

Wiosenny test supli Iron Horse na fajną formę.

"

Zgłoszenia do 1 kwietnia

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 589 Napisanych postów 774 Wiek 40 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 75436
Z chęcią bym się podjął testu ale zdecydowałem się już wejść na redukcję. Poza tym, do Francji produkty nie docierają.
1
...
Napisał(a)
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 8722 Napisanych postów 50802 Wiek 45 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 390637
Ja się zgłaszam , cały czas staram się poprawić sylwetkę więc i suple napewno w tym pomogą .
Wybór i tak nalezy do Mastiego wiec czym wiecej ludzi się zgłosi tym lepiej .
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 114 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 4822
A mogę prosić o szczegóły? Co to za suplementy? Co trzeba opisywać?
...
Napisał(a)
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 8722 Napisanych postów 50802 Wiek 45 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 390637
Suplementy masz wymienione , wystarczy wpisać w Google
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 114 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 4822
Kto nie ryzykuje nie pije szampana. Zgłaszam swoją kandydaturę.
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11440 Napisanych postów 31701 Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 736275
Jeszcze by się paru chętnych przydało .

Czarus-jak robisz rzeźbe w niczym to nie przeszkadza-zachowasz wiecej masy mięśniowej :)
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5384 Napisanych postów 8202 Wiek 44 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 43344
Witam zgłaszam się na testy , suplementy pasują pod moją osobę a plany na ten rok mam ogromne , już w kwietniu próbą bicia rekordu Europy i świata , potem czerwiec turniej pro i próbą bicia rekordu świata w cheat Curl więc suplementacja idealnie będzie pasować
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5384 Napisanych postów 8202 Wiek 44 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 43344
A przy okazji będę chciał sylwetkę poprawić na lato, mocno poprawić
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Ok-mamy trzech chętnych do testowania.

yeknamofyi
rutkow
Goldberg

Przyślijcie do mnie na priv-dane tel adresowe,gdzie maja dotrzeć te suplementy-napiszcie też test,bym nie pomylił z nagrodami :)
...
Napisał(a)
Ekspert
Super dziękuję ślicznie , będzie ostro
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Najlepszy debiut w marcu 2026-dla nowych i nienagrodzonych jeszcze forumowiczów

Następny temat

Niski testosteron

electro
Polecane artykuły