"Wspaniałe sukcesy osiągają tylko ci, którzy ośmielili się uwierzyć, że coś w nich samych jest potężniejsze od okoliczności". Bruce Barton
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźTRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
ŁapaForeverNigdy nie waż mięsa przed obróbką, bo za każdym razem może być inna waga. Tak czy inaczej jeżeli już upiekłeś kuraka i chcesz go dopiero teraz zważyć, to podziel wagę upieczonego mięsa przez ilość posiłków w których masz to mięcho wrzucić. Przykładowo jeżeli masz 5 posiłków i upiekłeś pół kilo mięsiwa, to podziel wagę całkowitą po upieczeniu przez 5 i wyjdą Ci równe porcje. Innej opcji nie mam;)
Zawsze ważymy przed obróbką.
Upiekłeś pół kg - czyli 500 g, potrzebujesz 50 g, czyli jednej dziesiątej tego co upiekłeś. Taka matematyka
Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
ŁapaForeverNigdy nie waż mięsa przed obróbką, bo za każdym razem może być inna waga. Tak czy inaczej jeżeli już upiekłeś kuraka i chcesz go dopiero teraz zważyć, to podziel wagę upieczonego mięsa przez ilość posiłków w których masz to mięcho wrzucić. Przykładowo jeżeli masz 5 posiłków i upiekłeś pół kilo mięsiwa, to podziel wagę całkowitą po upieczeniu przez 5 i wyjdą Ci równe porcje. Innej opcji nie mam;)
Zawsze ważymy przed obróbką , takim przykładem już nawet nie mięso a ryż który w czasie obróbce ( gotowania) chłonie bardzo wodę.
Pozdrawiam
Zmieniony przez - ŁapaForever w dniu 2016-05-28 11:19:25
"Wspaniałe sukcesy osiągają tylko ci, którzy ośmielili się uwierzyć, że coś w nich samych jest potężniejsze od okoliczności". Bruce Barton
Moderator działu Odżywianie
"Wspaniałe sukcesy osiągają tylko ci, którzy ośmielili się uwierzyć, że coś w nich samych jest potężniejsze od okoliczności". Bruce Barton
Moderator działu Odżywianie