WITAM SERDECZNIE. Mam pytanie ktore mnie dreczy od pewnego czasu ale nikt nie potrafil mi na nie sensownie odpowiedziec. Cwicze na silowni tak jak wiekszosc tutaj. Ale od czasu do czasu chodze na solarium. Czy ma to jakis wplyw na moje miesnie?? Na budowanie masy itp??? Czy przypadkiem promienie ultra fioletowa nie niszcza włokien miesniowych itp? prosze o odpowiedz. pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie opalaj sie za dużo bo ci mięśnie wypali
kto ci tak powiedział? ;]

kto ci tak powiedział? ;]
...
Napisał(a)
mowisz powaznie czy robisz z siebie durnia zartujac ze swojej niewiedzy??
...
Napisał(a)
UV postarza skórę i może powodować raka, ale nie ma wpływu na mięśnie. Jedna z funkcji skóry to właśnie ochrona tego co pod nią.
...
Napisał(a)
Bzdura, ktos rzucil plotke i wziales sobie ja niepotrzebnie do serca. Gdyby solarium niszczylo wlokna miesniowe ile z naszych polskich pieknych pań byloby pozbawione miesni , biorac pod uwage czas jaki spedzaja w kabinie solarium?
pozdrawiam
pozdrawiam
2
Człowiek mógłby żyć samotnie przez całe życie,
ale o ile sam potrafiłby wykopać sobie grób ,
musiałby mieć kogoś kto go pochowa.
...
Napisał(a)
ale kto powiedzial ze jak tak twierdze i ze ktos mi tak powiedzial??? ja poprostu pytam... Bo w solarium sa szkodliwe promienie jak kolega napisal wyzej. temperatura ciala szybko rosnie, i cialo sie poci. Ja czasem jak wychodze jest kaluza:P a czasem jedna kropelka.
...
Napisał(a)
Ladna opalenizna optycznie podkresla miesnie,wg mnie solarium jest nawet wskazane dla kulturysty jesli chce lepiej wygladac-oczywiscie wszystko jest dobre tylko z umiarem.
...
Napisał(a)
ja znam tylko przypadki koksów że omce czy teściu że po solarium woda się z nich wypociła i pospadali trochę
...
Napisał(a)
Jak sie pocili to rzecz jasna że lecieli
Pierwsze słysze żeby miało opalanie negatywny wpływ na mięsnie na skórę ok ale na mięśnie chyba nie
pozdro
Pierwsze słysze żeby miało opalanie negatywny wpływ na mięsnie na skórę ok ale na mięśnie chyba nie
pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!