Witam. w poniedziałek robie klatke z bicepsem i strasznie mi przy klatce pompuje sie tricpes i mam takie pytanie potem następnie robie w srode plecy z tricepsem ....... i on wogle nie pompuje mi sie ani nic jak bym go nie cwiczyl .. mozliwe ze po klatce musi on odpocząc ze 2-3 dni a nie tylko dzien przerwy i odrazu znow kating tricha ale dodam ze strasznie mi przy klacie on pracuje xD ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
To normalne, że przy ćwiczeniach klatkowych pracuje dość mocno triceps. Przyglądnij się i skoryguj technikę ćwiczeń ponieważ od tego wiele zalezy, może być tak, że gro pracy zamiast klatki przejmuje właśnie triceps.
...
Napisał(a)
a ja mam taki problem , że przy ćwiczeniu klatki pobolewa mnie barek i jak opuszczę ciężar to mocny bul przy wypchnięciu ciężaru a tak ogólnie to mnie nie boli ;[[[
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!