Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
Wkrugiolka jak złożysz do kupy tribulus i kreatynę to coś z tego napewno będzie, choć inna siła działania i drogi działania, moim zdaniem lepiej będzie jeżeli kupisz zma, raz, że wzmaga działanie kreatyny, dwa, że podnosi poziom testost. nie gorzej a także nieżle poziom igf1, poza tym uzupełnia poziom tych pierwiastków bardzo ważnych zresztą, co wpływa chociażby na dużo lepszą regenerację, ale nie tylko.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Szacuny
58
Napisanych postów
10634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
36062
Jak tak pisze to chyba spróbowałem - logiczne... bralem wiekszosc tribulusow dostepnych na rynku.. i ten byl najgorszy!!... dawki zwiekszylem ponad 3000 mg i tez nic.. z tego co pamietam to tam jakas taka dziwna dawka jest w kapsie chyba 625 mg czy cos takiego i 40% saponin
Szacuny
0
Napisanych postów
21
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
451
VKLAD IV -> OK, w takim razie skoro brales az tyle tego, topodziel sie ze mna prosze jakie jest dobre, zalezy mi na tym zeby kupic cos co zadziala na mie a nie tylko na moja kieszen...
Szacuny
58
Napisanych postów
10634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
36062
z dostepnych na Polskim rynku to mozesz kupić olimpa 60... tylko minimalna dawka to 5 kaps dziennie bo ponizej tego nie ma co brać.. nie jest to jakis super mocny towar ale spoko działa.. i nie ma porownania z tym które Szoho wymienił, tylko ze to jest stack z kilku ziółek.. ten olimp ma dobrą cene i moze być... za marne 40 pare złotych 120 kaps