Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
23
Witam
Zacząłem ostatnio trochę ćwiczyć. Chodzi głównie o masę. Niestety pracuję w godz od 10-18 a czasem i po pracy jeździmy na dodatkowe usługi (montaż anten) i w domu jestem koło 21-22. Koniec treningu to było by pewnie koło 22-23 godziny. Czy wtedy trening nadal jest w pełni efektywny? Co jeść po takim treningu jeśli praktycznie zaraz po nim kładziemy się spać?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
tak trening jest tak samo efektywny jeśli masz energięna niego, bo moze się okazać że idziesz wypompowany na niego to nie będzie efektywny, po treningu normalny posiłek, węgle + białko
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
6
Napisanych postów
2101
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
113142
Ja zawszę ćwiczę o tej godzinie, jak dla mnie najlepsze skupienie i do tego mało ludzi. Jedz tak jakbyś jadł normalny potreningowy, nie patrz a to, że niedługo idziesz spać.
Szacuny
0
Napisanych postów
336
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
16822
Ja tak trenowałam kilka miesięcy, bo nie miałam innej możliwości. Mądrze dobrać dietę i będzie ok. Plusem jest mniejsza ilość ludzi na treningu i to, że masz trening, kąpiesz się, jesz, idziesz spać i często zasypiasz jak dziecko.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja z treningu bjj wracam po 22 ;) Po treningu izotonik, a po powrocoe do domu podwojna odzywka bialkowa, do tego ciepla zielona herbata i mnie lozko samo wciaga ;) Wazne, zeby zjesc dobrze po treningu, a nie przespac okno anaboliczne bo nici z progresu ;)
Zmieniony przez - kosa225 w dniu 2014-04-21 16:31:48