Siema, Czy pomoze mi ktos z dobraniem cwiczen w moich fbw? Mam 25 lat cwicze od miesiaca prostym planem fbw jeden zestaw 3x w tyg. I chcialbym cos urozmaicic. Cwiczenia ktore do tej pory wykonywalem to przysiad ze stannga na barkach 4s 8p
Wyciskanie na plaskiej 4 s. 8p 6
Martwy ciag 4 s 6p
Progres w postaci 2 kg dodawanych na kazdym treningu takze sztange juz chyba wiem jak trzymac ale chcialbym dodac pare cwiczen.
Dzisiaj zrobilem sobie cos innego I polecialem
Przysiad szt. Z tylu 4 s.6
Klatka plaska 4s 6p
Martwy ciag 4 s 6p
Wioslowanie konca sztangi 3 serie 8p
Wyciskanie na barki w staniu 3 s 10-8-6p
Podciaganie podchwyt 3 serie 10-8-6p to jest maks;)
Wyciskanie wasko na tricepsa 2 s 8p 10p
Wspecia na palce na schodku ze sztanga 2s
Trening wszedl mi elegancko I czuje sie po nim dobrze Czuje ze moge tak cwiczyc 3x w tyg. Ale chcialbym dorzucic jeszcze przysiad ze sztanga z przodu I uginanie ramion ze stannga na bica, tylko jak to wstawic w trening? Czy moge tak cwiczyc jakis czas jesli mom celem jest masa? Jestem ekto ale dobrze jem, trening jets krotki I intensywny z malymi przerwami. Czy ma to sens? Pomozcie!
Wyciskanie na plaskiej 4 s. 8p 6
Martwy ciag 4 s 6p
Progres w postaci 2 kg dodawanych na kazdym treningu takze sztange juz chyba wiem jak trzymac ale chcialbym dodac pare cwiczen.
Dzisiaj zrobilem sobie cos innego I polecialem
Przysiad szt. Z tylu 4 s.6
Klatka plaska 4s 6p
Martwy ciag 4 s 6p
Wioslowanie konca sztangi 3 serie 8p
Wyciskanie na barki w staniu 3 s 10-8-6p
Podciaganie podchwyt 3 serie 10-8-6p to jest maks;)
Wyciskanie wasko na tricepsa 2 s 8p 10p
Wspecia na palce na schodku ze sztanga 2s
Trening wszedl mi elegancko I czuje sie po nim dobrze Czuje ze moge tak cwiczyc 3x w tyg. Ale chcialbym dorzucic jeszcze przysiad ze sztanga z przodu I uginanie ramion ze stannga na bica, tylko jak to wstawic w trening? Czy moge tak cwiczyc jakis czas jesli mom celem jest masa? Jestem ekto ale dobrze jem, trening jets krotki I intensywny z malymi przerwami. Czy ma to sens? Pomozcie!