Nie ma to jak podejscie do amatora i osoby zaczynajacej dopiero :). Oj, oj, nie komentuje, myslalem, ze dowiem sie czegos sensowniejszego niz podstawy ktore czytalem tysiace razy :/. Widocznie nie pisane mi tutaj wiedziec niczego wiecej ;/.
...
Napisał(a)
Na początek napisz więcej o treningach poza isłownią.
Jak długo trwają?
Na ile Cię męczą?
Które grupy najmocniej pracują i kiedy?
Co z tą akrobatyką?
Jak długo trwają?
Na ile Cię męczą?
Które grupy najmocniej pracują i kiedy?
Co z tą akrobatyką?
PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
...
Napisał(a)
Otóz:
3x tygodniowo treningi breaka po 1/1.5h - 30 min rozgrzewki, reszta katownie sie :). Po treningach wychodze zmeczony bardzo, bo daje z siebie wszystko i nie oszczedzam...
Najmocniej pracują jak wiadomo ręce, barki (gdy sie robi jakies rzeczy na rekach), miesnie grzebietu, klatka itd. Szeczerze jak widac prawie wszystko :/.
Akrobatyka wyglada podobnie 1,5 raz w tygodniu, 30 min rozciagania sie mocnego cholernie i pozniej jak to na okrobatyce, rzuty, przewroty, salta, fiflaki itd :).
Teraz na koniec ode mnie troche głupie pytanie, ale nurtujace mnie:
Bo mam problem z nogami w sensie, ze sa one bardzo umesnione i miesnie sa bardzo twarde, tutaj za czym idzie problem z rozciaganiem nóg (uda, wewnetrzne itd) czy cwieczenia nog na silce w miare mocno nie przecza wlasnie celu mojemu - czyli rozciagniecia tych nóg do szpagatu?? Bo czuje jak kazdy etap z rozciagania miesnie te 'sciagaja' i szczerze wyglada to tak jakbym stał w miejscu...
3x tygodniowo treningi breaka po 1/1.5h - 30 min rozgrzewki, reszta katownie sie :). Po treningach wychodze zmeczony bardzo, bo daje z siebie wszystko i nie oszczedzam...
Najmocniej pracują jak wiadomo ręce, barki (gdy sie robi jakies rzeczy na rekach), miesnie grzebietu, klatka itd. Szeczerze jak widac prawie wszystko :/.
Akrobatyka wyglada podobnie 1,5 raz w tygodniu, 30 min rozciagania sie mocnego cholernie i pozniej jak to na okrobatyce, rzuty, przewroty, salta, fiflaki itd :).
Teraz na koniec ode mnie troche głupie pytanie, ale nurtujace mnie:
Bo mam problem z nogami w sensie, ze sa one bardzo umesnione i miesnie sa bardzo twarde, tutaj za czym idzie problem z rozciaganiem nóg (uda, wewnetrzne itd) czy cwieczenia nog na silce w miare mocno nie przecza wlasnie celu mojemu - czyli rozciagniecia tych nóg do szpagatu?? Bo czuje jak kazdy etap z rozciagania miesnie te 'sciagaja' i szczerze wyglada to tak jakbym stał w miejscu...
...
Napisał(a)
Michail :), nie no, ja wiem, ze Cie zadrecze, ale chce wiedziec co i jak no :).
...
Napisał(a)
Narazie zmykam.
Przypomnij mi się.,
Przypomnij mi się.,
...
Napisał(a)
Hem, czytasz czasem prywatne wiadomosci ?:). Czy mozna kontynuuowac tutaj ?:).
...
Napisał(a)
Kontynuujemy tutaj, ale później.
Mam robotę...
Mam robotę...
...
Napisał(a)
To nie pogotowie.
Setki osób pyta, a czas mam ograniczony....
Setki osób pyta, a czas mam ograniczony....
...
Napisał(a)
Przypominam się... NIe musi byc to pogotowie, ale odpowiedz mi na pytania jak to w miare mozliwosci no :/, po prostu chce wiedziec i mi na tym zalezy!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!