...
Napisał(a)
mam takie pytanie bo ja od 1,5 roku ćwicze codziennie tak średnio po 1h15min z tego co tu czytałem wszedzie pisze że powinno sie trenować 3-4 razy na tydzień ponieważ organizm musi sie zregenerować. Oto moje pytanie jak myślicie dlaczego np. Pudzianowski jest najlepszym Strongmanem. Wiadomo ma predyspozycje, diete, lekarzy którzy sie nim opiekują, fizjologa itp no i pewnie korzysta z odżywek. Ale nie wieże żeby ćwiczył 3-4 razy na tydzień i osiągał takie wyniki.W tym pierwszym pytaniu chodzi mi jak myślicie czy ćwiczy tak jak tu piszecie tzn. 3-4 razy w tygodniu? Drugie pytanie bardziej dotyczące mnie czy jeśli ćwicze codziennie (jestem ektomorfikiem) to masa nie pójdzie przy załóżmy dobrej, regularnej diecie bogatej w białko? Proszę o rzetelne odpowiedzi.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Pudzianowski jest najlepszym Strongmanem. Wiadomo ma predyspozycje, diete, lekarzy którzy sie nim opiekują, fizjologa itp no i pewnie korzysta z odżywek.
jakbys korzystal z takich odzywek to bys wiedzial co i jak trzeba cwiczyc, z reszta to jest calkiem inna dziedzina sportu.To nie jest machania na bicka czy klatke.Nie mozna porownywac treningu strong man do normalnego treningu bo to 2 odmienne sprawy.
Ale nie wieże żeby ćwiczył 3-4 razy na tydzień i osiągał takie wyniki.
uwazasz ze miesnia rosna jak i sila jesli katujesz te miesnie dzien w dzien?
Miesnie rosna podczac odpoczynku (regeneracji) nie ma regeneracji nie ma przyrostow.
rugie pytanie bardziej dotyczące mnie czy jeśli ćwicze codziennie (jestem ektomorfikiem) to masa nie pójdzie przy załóżmy dobrej, regularnej diecie bogatej w białko? Proszę o rzetelne odpowiedzi.
Masa moze i pojdzie tylko nie wiem po hvja cwiczyc dzien w dzien? jaki masz w tym cel?miesnie nie rosna podczas cwiczenia tylko podczas egeneracji.
jakbys korzystal z takich odzywek to bys wiedzial co i jak trzeba cwiczyc, z reszta to jest calkiem inna dziedzina sportu.To nie jest machania na bicka czy klatke.Nie mozna porownywac treningu strong man do normalnego treningu bo to 2 odmienne sprawy.
Ale nie wieże żeby ćwiczył 3-4 razy na tydzień i osiągał takie wyniki.
uwazasz ze miesnia rosna jak i sila jesli katujesz te miesnie dzien w dzien?
Miesnie rosna podczac odpoczynku (regeneracji) nie ma regeneracji nie ma przyrostow.
rugie pytanie bardziej dotyczące mnie czy jeśli ćwicze codziennie (jestem ektomorfikiem) to masa nie pójdzie przy załóżmy dobrej, regularnej diecie bogatej w białko? Proszę o rzetelne odpowiedzi.
Masa moze i pojdzie tylko nie wiem po hvja cwiczyc dzien w dzien? jaki masz w tym cel?miesnie nie rosna podczas cwiczenia tylko podczas egeneracji.
1
PAIN IS MOMENTARY, GLORY IS FOREVER...
Klik -->
http://www.pajacyk.pl
...
Napisał(a)
Można cwiczyc "dzien w dzien",ale najlepiej zostawic przynajmniej jeden dzien na regeneracje oraz odpowiednio dobrac wysilek.Nie mozna codziennie bicka meczyc czy np. brzuch.
Walka rozpoczęta...
Co nie zabije to wzmocni!
...
Napisał(a)
do Bery89 dlaczego codziennie? Ponieważ bardzo lubie ćwiczyć. Nie potrafiłbym nie cwiczyć codziennie. Wiesz jak narazie efekty są po 1,5 na początku podnosiłem 38kg a teraz jak sprawdzałem to 100kg podniose tylko masy nie mam i zastanawiam sie czy jest możliwe ćwiczyć intensywnie codziennie i nabrać masy.
1
...
Napisał(a)
ja jak ćwiczyłem pierwsze 3-6 miesiące codziennie ćwiczyłem bica,trica, barki, klate nie mając diety (to był błąd ale efekty jako takie były). Trening trwał około 1,5 h. Teraz ćwicze tylko samą klate na ławce prostej.
...
Napisał(a)
To co lubisz a to co jest prawidlowe u ciebie mija sie i to porzadnie, gdzie masz czas na regeneracje?
Klik -->
...
Napisał(a)
"teraz ćwiczę samą klatę na prostej"
ahahahah jednobojowiec się znalazł... stwórzcie mu osobny dział:p przed tym 1,5 roku na siłce powinieneś spędzić 0.5 roku na lekturze sfd!
w nocy... aahahahhaah JA ******LE ojj stary można się przy tobie uśmiać...:D
Zmieniony przez - M@rian1518 w dniu 2008-05-20 16:34:39

Zmieniony przez - M@rian1518 w dniu 2008-05-20 16:34:39
"...Ambicja spotyka się z uznaniem i zachwytem, wyrzeczenia są tutaj jedynym zgrzytem..."
...
Napisał(a)
umarlem.
Z reszta co ty porownujesz? Pudzianowskiego (kilkanascie lat stazu) do przecietnego uzytkownika sfd (najczesciej 16 lat i 0 doswiadczenia)? Owszem, Pudzian najprawdopobodniej trenuje codziennie (albo prawie), ale jak juz wspomnialem ma wieloletni staz na silowni i swoje "odzywki", ktore pewnie wali non-stop jak reszta kolegow z "branży".
Z reszta co ty porownujesz? Pudzianowskiego (kilkanascie lat stazu) do przecietnego uzytkownika sfd (najczesciej 16 lat i 0 doswiadczenia)? Owszem, Pudzian najprawdopobodniej trenuje codziennie (albo prawie), ale jak juz wspomnialem ma wieloletni staz na silowni i swoje "odzywki", ktore pewnie wali non-stop jak reszta kolegow z "branży".
...
Napisał(a)
DISS
Do M@rian1518 ty k..wa matole napisałem na jazde że w nocy, nieczytałeś całego mojego tytułowego arytkułu więc knebel w pysk!
DO endrju135 dałem tylko przykład jaki znam nie porównywalem sie, a co miałem podać przykład kolegi (którego imie i nazwisko nic by Ci nie mówiło) z podwórka który duzo podnosi. Więc sie odp...dol!
Do M@rian1518 ty k..wa matole napisałem na jazde że w nocy, nieczytałeś całego mojego tytułowego arytkułu więc knebel w pysk!
DO endrju135 dałem tylko przykład jaki znam nie porównywalem sie, a co miałem podać przykład kolegi (którego imie i nazwisko nic by Ci nie mówiło) z podwórka który duzo podnosi. Więc sie odp...dol!
...
Napisał(a)
Uspokuj sie albo najlepiej idz z tad jak ochloniesz wroc, nie tym tonem po pierwsze!!
2
Klik -->
Polecane artykuły