Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

T-100 - DAA...

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 7810

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 58 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2642
Udało mi się ostatnio dostac PB, szczególnie moją uwagę zwrócił uwagę artykuł o DAA, jego wpływ podnosi poziom hormonów. To mnie bardzo interesuje zwłaszcza że podnosi hormon wzrostu. DAA zazwyczaj jest polecane dla starszych weteranów na siłowni czy też osób chcących aby wzrosła potencja. Mi jednak coś innego przyszło do głowy, jeżeli podnosi HG to znaczy że w moim wieku 17 lat, kiedy jeszcze nie zrosły się nasady kości, mógłbym wspomóc swój wzrost, oczywiście jeżeli dostarczyłbym odpowiedniego paliwa dla HG w postaci wapna,multiwitaminy,cynku,magnezu oraz wit D. Może źle myślę, ale to takie moje własne przemyślenia, czy jest szansa przy pomocy DAA na wpływ wzrostu nie tylko masy ale i ciała.W razie czego poprawcie mnie panowie
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3778 Napisanych postów 9621 Wiek 46 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 407794
Obawiam się że jak większość nastolatków chcących podrosnąć szukasz cudownego leku ale Cię rozczaruje to nie to. DAA to super środek i z olimpu jest z fajnymi dodatkami (t100) ale to nie cud. Po prostu w pewnym wieku może podbić teścia pod górną granicę (jak się uda) ale nie doda ci w wieku 17 lat paru centymetrów.

OnGear

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3778 Napisanych postów 9621 Wiek 46 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 407794
sorki za prawdę ale tych pytających o różne gh max giga und tak dalej jest pełno ale niestety wyżej c***.a nie podskoczysz. I trochę mi szkoda, że to muszę odp na trochę POLSKIEJ firmie. sogacza odbijam.

OnGear

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 58 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2642
spoko, rozumiem, po prostu liczyłem że jakoś mogę się wspomóc, nie jestem niski ale liczę na więcej wzrostu bo tata 186 a ja tylko 175 :/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
sorki ale nie... Może ktoś z firmy się wypowie w superlatywach ale myślę że po to jest forum żeby dzielić się doświadczeniami i zdobywać potrzebną nam wiedzę nt supelmentacji. Pamiętaj że kościec rozwija się do 21 rż. W tym dziale (mam nadzieję) wypowie się Biniu i mam nadzieje również Pan Ambroziak, bo sam czekam na kolejne newsy.

OnGear

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
sam czekam jeszcze na ciekawą odp.
zdrówko

OnGear

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
ambroziak Farmakolog
Ekspert
Szacuny 133 Napisanych postów 9767 Wiek 4 lata Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 23577
DAA faktycznie podnosi poziom hormonu wzrostu, więc teoretycznie twoje rozumowanie jest poprawne. Niestety - nie ma w tej chwili badań, które potwierdzałyby wpływ suplementaacji DAA na stymulkację wzrostu. Nikt jeszcze ich nie przeprowadził.
Czytałem w jakimś podręczniku z zakresu endokrynologii klinicznej, że niskorosłym dzieciom podawano kwas L-asparaginowy łącznie z argininą, w przerwach w podawaniu hormonu wzrostu.
Ponieważ DAA działa o wiele silniej od LAA, dlatego może warto spróbować...? Np.: T-100 + AAKG.
1

S. Ambroziak

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
daa działa u osób młodych?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 249 Napisanych postów 41358 Wiek 53 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 126219
u tych z obnizonym poziomem T powienien wykazac sie

i dziekuje Slawku za odpowiedz osobiscie nie spotkalem sie rowniez z takim zastosowaniem DAA
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
czyli spróbuje

bo taki problem mnie dotyczy, a że cena malutka to opakowanie na spróbe wezme

pzdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 249 Napisanych postów 41358 Wiek 53 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 126219
daj prosze znac !
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

wesele (alkohol) i srodek cyklu

Następny temat

BIOGENIX OROGENIX - wasze opinie , czy warto spróbować

Spalanie
Polecane artykuły