czyli jak ktoś nie ma +18 lat to nawet na podbicie testa daa nie brać?
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
jak wyjdzie Ci w badaniach że teść nie jest wcale blisko max normy a np w połowie mimo młodego wieku to wg mnie warto brać
oczywiście da to tylko efekt przy braniu prawie non stop (w zależności od środka) np 2 miesiace on , 1-2 off
oczywiście da to tylko efekt przy braniu prawie non stop (w zależności od środka) np 2 miesiace on , 1-2 off
...
Napisał(a)
sa rozne szkoly przyjmowania DAA
w badaniach stosowano o ile pamietam 12 dni on 12 off
ale jednoznacznej opinii srodowiska jeszcze nie ma ...
w badaniach stosowano o ile pamietam 12 dni on 12 off
ale jednoznacznej opinii srodowiska jeszcze nie ma ...
...
Napisał(a)
hmm zrobię tak, pujdę do znajomego pikawy i załatwie skierowanie na badanie zawartości teścia w krwi, jeżeli będzie niska albo średnia, spróbuję T-100 jak działa na poziom teścia i HG, po kuracji ewentualnie też zbadam teścia żeby zobaczyc czy podskoczył
Edit:
tak z czystej ciekawości Biniu albo inni kto się orientuje, czy może byc tak właśnie że niski testosteron w organiźmie człowieka dojrzewającego może wpływac na rozwój tego organizmu. I druga sprawa spotkałem się z wieloma takimi przypadkami że ludzie rosną po 20 roku życia, znam taki przypadek że znajomy poszedł do wojska miał 170cm a kiedy wrócił nikt go nie poznał bo miał 185cm, zawsze wydawało mi się że to genetyka reguluje wzrost, chociaż są przypadki że ludziom udało się ją przezwyciężyc i nie chodzi mi o tych którzy biorą hormony z powodu niskiego wzrostu ale też spotkałem się z opiniami że stosowali różne wynalazki które rzekomo im pomogły poczynowszy od cwiczen do diet które dały im 5 cm
Zmieniony przez - Kamil1943 w dniu 2011-08-04 18:09:40
Edit:
tak z czystej ciekawości Biniu albo inni kto się orientuje, czy może byc tak właśnie że niski testosteron w organiźmie człowieka dojrzewającego może wpływac na rozwój tego organizmu. I druga sprawa spotkałem się z wieloma takimi przypadkami że ludzie rosną po 20 roku życia, znam taki przypadek że znajomy poszedł do wojska miał 170cm a kiedy wrócił nikt go nie poznał bo miał 185cm, zawsze wydawało mi się że to genetyka reguluje wzrost, chociaż są przypadki że ludziom udało się ją przezwyciężyc i nie chodzi mi o tych którzy biorą hormony z powodu niskiego wzrostu ale też spotkałem się z opiniami że stosowali różne wynalazki które rzekomo im pomogły poczynowszy od cwiczen do diet które dały im 5 cm

Zmieniony przez - Kamil1943 w dniu 2011-08-04 18:09:40
...
Napisał(a)
pomysl z badaniami
znakomity !
ciagle malo jest tego typu wynikow na skale masowa
jesli ktos ma nauralnie wysoki T nie widze koniecznosci stosowania DAA - choc z drugiej strony ... - czekamy na wiecej doniesien
czy niski poziom T ma wplyw na rozwoj organizmu meskiego - oczywiscie wielki
co do tempa wzrostu
faktycznie bardzo duzo (zdecydowana wiekszosc
) zalezy od gentyki i rozne osoby moga w roznym czasie rosnac - wiekszosc jednak do okolo 19-20 roku zycia
pozniej juz tylko w szerz (miesnie lub tluszcz
)
co do cwiczen i wzrostu - jestem bardzo sceptyczny ze moga pomoc
znakomity !
ciagle malo jest tego typu wynikow na skale masowa
jesli ktos ma nauralnie wysoki T nie widze koniecznosci stosowania DAA - choc z drugiej strony ... - czekamy na wiecej doniesien

czy niski poziom T ma wplyw na rozwoj organizmu meskiego - oczywiscie wielki
co do tempa wzrostu
faktycznie bardzo duzo (zdecydowana wiekszosc

pozniej juz tylko w szerz (miesnie lub tluszcz

co do cwiczen i wzrostu - jestem bardzo sceptyczny ze moga pomoc
...
Napisał(a)
Trochę poza tematem (ale w temacie to dalej myślę że w kwestii wzrostu no to cudów takich nie ma) od pierwszego bm rozpocząłem suplementacje DAA (daa z megabola 3gr 1h przed treningiem i 2 tabsy t100 przed snem). Do tego na noc napar z damiany. Moim celem była lepsza jakość snu bo ostano go za mało - późno muszę się kłaść. Poniedziałek nic ciekawego ale już we wt i śr po sześciu godzinach byłem solidnie wyspany. I dzisiaj szok położyłem się o 3.00 o 4.45 oczy jak piec pln, świetny nastrój i oczywiście mowy już nie było o spaniu. Przypadek czy daa?!
Dodam że pierwszy raz stosuje 1.M.R. ok godziny 18.00 ale nie sądzę żeby miało to wpływ bo brałem podobne rzeczy np j3d i pobudzenie trwało 60-maks 90 min.
Dodam że pierwszy raz stosuje 1.M.R. ok godziny 18.00 ale nie sądzę żeby miało to wpływ bo brałem podobne rzeczy np j3d i pobudzenie trwało 60-maks 90 min.
OnGear
...
Napisał(a)
Biniu jak mówisz połączyc T-100 z TCM czy zrobic 2 oddzielne cykle, bo nigdzie nie mogę znaleźc czy będzie bezpieczne połączenie, miał to byc mój pierwszy cykl, choc z drugiej strony skłaniam się do samego T-100 bo będę widział efekt solo, i jego wpływ na organizm, tymbardziej że są wakacje i organizm ma lepszą regeneracje oraz mniej stresu i pośpiechu, na dnaich zrobię badanie teścia, T-100 już zamówiłem, zrobię kurację około 3 tygodni. Biniu czy mógłbym w waszym dzile poprowadzic relację z testu bądź dziennik treningowy ?? Wtedy więcej osób miałoby okazję się przekonac że t-100 nie tylko dla ludzi po 30 ;) Szkoda że nie ma więcej osób w moim wieku zainteresowanych eksperymentem wtedy można byłoby porównac wpływ T-100 na organizmy.
...
Napisał(a)
Kamil1943 właśnie fajnie (dla ogółu) jak byś stestował solo by przynajmniej ocenisz sam t100.
OnGear
...
Napisał(a)
wydaje mi sie ze Slawek polecal polaczenie kreatyny z T-100
a ja jako zwolennik stalej suplementacji kreatyna nie moge oponowac !
prosze zakladaj tutaj dziennik/test-post
bedziemy sledzic !
a jak wspomnialem warto sledzic dzial gdzy w sprawie testow sponsorowanych nie znacie ani dnia ani godziny
a ja jako zwolennik stalej suplementacji kreatyna nie moge oponowac !
prosze zakladaj tutaj dziennik/test-post
bedziemy sledzic !
a jak wspomnialem warto sledzic dzial gdzy w sprawie testow sponsorowanych nie znacie ani dnia ani godziny

...
Napisał(a)
ok dzięki za zgodę :) sądze że jutro założę temat, muszę mniej więcej ogarnąc wszystko i rozpisac, a w przyszłym tyg wrzucę badanie teścia ;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
wesele (alkohol) i srodek cyklu
Następny temat