Witam! Podaje Wam trening na trica ktory robie a ktorego celem jest przyrost masy miesniowej i sily...chcialbym sie dowiedziec czy dobrze robie, co jest zle i co o tym sadzicie...??
dodam jeszcze ze trica robie bez klatki,
1)POMPKI NA PORĘCZACH 4x7 z obciazeniem maksymalnym takim ze zrobe 7 powtorzen
2)WYCISKANIE „FRANCUSKIE"SZTANGI 4x6 na stojaco...
3)WYCISKANIE „FRANCUSKIE" SZTANGI W LEŻENIU chwytajac sztangę nachwytem 4x6
4)WYCISKANIE „FRANCUSKIE" SZTANGI W LEŻENIU:chwytajac sztangę podchwytem 4x3
5)POMPKI W PODPORZE TYŁEM 4x3 z obciazeniem
mam zastrzezenia czy nie za duzo cwiczen mam i nie zaszkodzi to w przyroscie masy miesniowej ale mam tak ze nie moge np dolozyc ciezaru w cwiczeniu na sztange bo nie podniose...ale po krotkim odpoczynku 2-3 min mam sile na nastepne cwiczenie z tym ciezarem i stad 5 cwiczen....z czasem te dwa ostatnie cwiczenia chce podjechac z 4x3 do 4x6 z tym ciezarem co mam...ale chcialbym sie dowiedziec jak to teraz wyglada i na co jest ten trening??
Pzdr
dodam jeszcze ze trica robie bez klatki,
1)POMPKI NA PORĘCZACH 4x7 z obciazeniem maksymalnym takim ze zrobe 7 powtorzen
2)WYCISKANIE „FRANCUSKIE"SZTANGI 4x6 na stojaco...
3)WYCISKANIE „FRANCUSKIE" SZTANGI W LEŻENIU chwytajac sztangę nachwytem 4x6
4)WYCISKANIE „FRANCUSKIE" SZTANGI W LEŻENIU:chwytajac sztangę podchwytem 4x3
5)POMPKI W PODPORZE TYŁEM 4x3 z obciazeniem
mam zastrzezenia czy nie za duzo cwiczen mam i nie zaszkodzi to w przyroscie masy miesniowej ale mam tak ze nie moge np dolozyc ciezaru w cwiczeniu na sztange bo nie podniose...ale po krotkim odpoczynku 2-3 min mam sile na nastepne cwiczenie z tym ciezarem i stad 5 cwiczen....z czasem te dwa ostatnie cwiczenia chce podjechac z 4x3 do 4x6 z tym ciezarem co mam...ale chcialbym sie dowiedziec jak to teraz wyglada i na co jest ten trening??
Pzdr