Wita jak w temacie moje pytanie dotyczy thyrotermu tylko prosiłbym o odpowiedz ludzi którzy to zażywali albo coś o tym wiedza. Wiec od długiego czasu przygotowywałem sie do kupna tego specyfiku. Przeczytałem chyba wszystkie możliwe posty gdzie występowała nazwa THYROTHERM i wszędzie ludzie pisali ze srodek ten daje im kopa albo cytuje "pocę sie jak świnia" piszą również ze taka wystarczająca dawka to 2 tabsy a mega max to 3.
Ja biorę 3 i nic nie czuje !! 1 rano i 2 15min przed treningiem. Po dwóch godzinach treningu wcla sie ze mnie nie leje. ( jestem spocony ale po takim czasie to każdy)żadnego pobudzenia jedyne co to ze sie długo w nocy "wierce" zanim zasne jedyna przezemnie widziana zmiana. Moze mi ktos powiedziec dlaczego tak jest ?? Przecie piszą ze ten srodek zawiera efedryne i zeby ostroznie dawkowac po daje kopa i wolge.???
Waga: 90
Wzrost: 182
Obwód klatki: 105
Obwód ramienia: 40
Obwód talii: 89
Obwód uda: 55
Obwód łydki: 45
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: duzo
Aktywność w ciągu dnia: szkoła,siłownia
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: siłownia 3 razy w tygodniu
Odżywianie: kiedys jadłem wszystko co popadło teraz tylko sladowe ilosby aby zabic głód
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: brak
Preferowane formy aktywności fizycznej: 3 razy w tygodniu max po 2 godziny
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: spalacze tłuszczu
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: stosuje
Stosowane wcześniej diety: kopenhaska,kwasnieskiego
Ja biorę 3 i nic nie czuje !! 1 rano i 2 15min przed treningiem. Po dwóch godzinach treningu wcla sie ze mnie nie leje. ( jestem spocony ale po takim czasie to każdy)żadnego pobudzenia jedyne co to ze sie długo w nocy "wierce" zanim zasne jedyna przezemnie widziana zmiana. Moze mi ktos powiedziec dlaczego tak jest ?? Przecie piszą ze ten srodek zawiera efedryne i zeby ostroznie dawkowac po daje kopa i wolge.???
Waga: 90
Wzrost: 182
Obwód klatki: 105
Obwód ramienia: 40
Obwód talii: 89
Obwód uda: 55
Obwód łydki: 45
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: duzo
Aktywność w ciągu dnia: szkoła,siłownia
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: siłownia 3 razy w tygodniu
Odżywianie: kiedys jadłem wszystko co popadło teraz tylko sladowe ilosby aby zabic głód
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: brak
Preferowane formy aktywności fizycznej: 3 razy w tygodniu max po 2 godziny
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: spalacze tłuszczu
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: stosuje
Stosowane wcześniej diety: kopenhaska,kwasnieskiego
Jak juz sie za siebie wziąłem za siebie to do końca :]