Cześć wszystkim, chciałem tylko spytać, bo słyszałem już wiele opinii. Czy pierwszy posiłek może być nie duży, bądź jest to koktajl(jogurt,twaróg,banan)?Jestem ekto i tworzę dietę na masę. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi ;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Liczy się całość diety, nie jeden posiłek, więc jak nie masz apetytu możesz wypić shake, a resztę kcal uzupełnić później, jednak jak ma to być coś "lekkiego dla żołądka" to twaróg nie koniecznie się tu sprawdzi, no chyba że już tak jesz i Ci pasuje.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Tzn. ciężko mi zjeść np.omlet,jajecznice,kanapki itp plus nie zawsze mam czas, a shake właśnie ok np. z jogurtem naturalnym białkami jajek twarogiem bananem i małą ilością mleka by nie było tak gęste. A jeszcze mam pytanie czy to prawda by na posiłek po treningowy jeść mięso plus warzywa bez ryżu/makaronu?
Zmieniony przez - dom1107 w dniu 2015-01-12 16:59:00
Zmieniony przez - dom1107 w dniu 2015-01-12 16:59:00
...
Napisał(a)
odwrotnie to słyszałem, ze mieso + ryż bez ważyw (ale nie wiem czemu)
Ale twojego rozwiązania nigdy w życiu :D Węgle po treningu śmiało dawaj
Ale twojego rozwiązania nigdy w życiu :D Węgle po treningu śmiało dawaj
...
Napisał(a)
No właśnie już nie wiem:p bo kolega mi mówił, że jak chcę bez tłuszczowo masę to by jeść np. Mięso i warzywa a na kolejny posiłek makaron z warzywami..
...
Napisał(a)
Jedz normalnie mięso + ryż/makaron/ziemniaki, warzyw też nie musisz się w tym posiłku bać.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
nie zapomnij o owocach łatwo można nabic wegli itd tym bardziej po treningu chociaż w ciagu dnia tez bym wcisnal jakiś owoc
...
Napisał(a)
Ok dzięki. Owoce akurat jem jak się da ewentualnie sok ze świeżych owoców.
PS. Sogi poleciały ;)
Zmieniony przez - dom1107 w dniu 2015-01-12 18:51:29
PS. Sogi poleciały ;)
Zmieniony przez - dom1107 w dniu 2015-01-12 18:51:29
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!