Dzień Dobry. Jestem na diecie od 3 miesięcy i bardzo dobrze mi idzie. Przeglądając internet zauważyłem suplement Berrator niby spalasz tłuszczu moje pytanie brzmi czy to jest bezpieczne dla organizm i czy wartso w ogóle w takie cos sie pakować a nie iść naturalnym procesem ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
po trzech miesiącach redukcji, powinieneś wejśc na swoje zero kaloryczne i odpocząć 3-4 tygodnie i dopiero dalej redukować, spalacz można dorzucić przy ok. 20% bf, produkt jako spalacz jest na pewno przereklamowany i pod względem finansowym przeceniony, ma standardowe składniki spalacza plus zbędne dodatki i kolorową reklamę
1
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Wszystkie są bezpieczne tylko sporo też zależy od organizmu, jak są jakieś problemy zdrowotne, jakieś nadciśnienie, problemy z nerkami itp to każdy produkt moze bycwtedy szkodliwy
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
MassAttack
Następny temat
Krzysztof Piekarz