Szacuny
3036
Napisanych postów
51766
Wiek
34 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
349871
Siema,
jest temat o jajecznicach, więc może nie zbanują mnie za temat o tatarze.
Wiem, że jest na forum kilku amatorów, tego przysmaku, więc zapraszam do dzielenia się waszymi pomysłami.
Mój faworyt:
-cebulka
-mini korniszony
-szczypiorek
-minimalna ilość pieprzu i soli
Podane na grzankach pieczywa pełnoziarnistego, przypiekanych na odrobinie oliwy z bazylią i oregano.
A jak Wy jadacie?
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2012-07-24 17:25:32
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
55
Napisanych postów
5059
Wiek
33 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
134689
Ja tak samo jak wszyscy , czyli z ogórkiem konserwowym i cebulką. Polecam przy wyrabianiu tatarka dodać odrobinę zimnej wody, wtedy mięso dostaje fajnej konsystencji- rada od pani Gessler