Witam, mam problem ze stagnacja na macie. Cwicze bjj i widzę ,że od jakiegoś czasu nie rozwijam się. Przegrywam nawet z dużo słabszymi. Robiłem przerwę , ale to też nie pomaga. Sam już nie wiem co o tym myśleć ;/. Mieliscie takie cos ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja jam aktualnie , z z tym że kick boxing trenuje , od nowego roku pomyślę jakiś czas na siłownię pochodzić , potem pomyślę wrócić . Może samo przejdzie , a może zmień sztukę walki na jakąś inna . Długo już trenujesz ?
...
Napisał(a)
U każdego przychodzi taki moment, kiedy wydaje mu się, że nie robi już progresu. Rozwiązaniem może być zmiana klubu, trenera lub grupy, ale często nie ma takiej potrzeby. Jak już coś umiemy, to postępy nie są tak ewidentne, jak na początku.
Feel the pain and do it anyway...
Obecny dziennik: http://www.sfd.pl/[Stara_Gwardia]_Saida_2014-t993979.html
...
Napisał(a)
Zmień techniki, którymi walczysz. Była balacha to teraz staraj sie walczyc gilotyna etc. Lepiej pewnie nie bedzie, ale za to ciekawiej ...
No i czegos nowego sie nauczysz 

My baby shot me down ...
...
Napisał(a)
Też tak miałem. Na to polecam:
Po każdej walce, zapamiętaj jak przegrałeś, przez jaką pozycję itd. - te które powtórzą się najwięcej razy uznaj za swoje słabe strony i po prostu skonsultuj się z trenerem, kolorowymi paskami o techniki z tych pozycji/przejścia/wyjścia i zapamiętaj.
(ja ostatnio prowadzę dziennik technik, które pojawiają się na treningach i pozwala mi to wszystko uporządkować)
Drugie rozwiązanie jest proste, więcej kulanki :) Pewnie masz w klubie wolną matę co jakiś czas, nawet jak przychodzą tam tylko dużo lepsi to warto iść i się pokulać. Nic lepiej nie przygotowuje do walki niż walka.
Po każdej walce, zapamiętaj jak przegrałeś, przez jaką pozycję itd. - te które powtórzą się najwięcej razy uznaj za swoje słabe strony i po prostu skonsultuj się z trenerem, kolorowymi paskami o techniki z tych pozycji/przejścia/wyjścia i zapamiętaj.
(ja ostatnio prowadzę dziennik technik, które pojawiają się na treningach i pozwala mi to wszystko uporządkować)
Drugie rozwiązanie jest proste, więcej kulanki :) Pewnie masz w klubie wolną matę co jakiś czas, nawet jak przychodzą tam tylko dużo lepsi to warto iść i się pokulać. Nic lepiej nie przygotowuje do walki niż walka.
...
Napisał(a)
Raczej nie kwestia talentu, w każdym sporcie w pewnym momencie jest zastój.
,,chodzić już umiem, teraz chce umieć latać" Eldoka
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!