Ja odradzam z kolei plastikowy. Pękł mi po kilku treningach i ogólnie się wrzynał strasznie.
...
Napisał(a)
Pękł po kilku treningach? To jak wy sparujecie?
Jaki model wogóle miałeś? Może rozmiar mały? Ja i pełno ludzi używamy zwykłego Mastersa za 20-30zł go można kupić
CO do wygody to jak dla mnie kwestia przyzwyczajenia, pare treningów i nie czuć że sie ma na sobie.

Jaki model wogóle miałeś? Może rozmiar mały? Ja i pełno ludzi używamy zwykłego Mastersa za 20-30zł go można kupić

CO do wygody to jak dla mnie kwestia przyzwyczajenia, pare treningów i nie czuć że sie ma na sobie.
...
Napisał(a)
Czołem
Chcę kupić spodenki hayabusy (mizuchi, albo inne kyodo), nie do lansu, tylko dlatego, że nasłuchałem się trochę opinii o ich jakości. Szyte są u żółtych braci, ale pewnie kontrola jakości jest solidna. Wypatrzyłem kilka ofert na ebayu i allegro i jedyne co mnie zastanawia to....niska cena
Chodzi o to, że chińczycy naprawdę potrafią walić podróbkami w każdej dziedzinie. Jest też opcja, że to nasze ceny są chore i stąd niepokój. Na ebayu z lokalizacji tajlandzkiej mizuchi po 39 dolarów z darmową wysyłką, na allegro również mizuchi po 159 zł, jakie są ceny regularne wiecie - od 209 do góry. Poradźcie - brać, czy nie brać 
Chcę kupić spodenki hayabusy (mizuchi, albo inne kyodo), nie do lansu, tylko dlatego, że nasłuchałem się trochę opinii o ich jakości. Szyte są u żółtych braci, ale pewnie kontrola jakości jest solidna. Wypatrzyłem kilka ofert na ebayu i allegro i jedyne co mnie zastanawia to....niska cena

...
Napisał(a)
witam co sądzicie o rękawicach tapout do mma mianowicie takich http://www.kosports.pl/pl/p/Tapout-Rekawice-Grapplingowe/380 może ktoś posiada niech się wypowie o nich z góry dzięki ;D
...
Napisał(a)
Chcialbym zakupić najlepszy ochraniacz piszczeli i stóp, od paru miesięcy używam tych szmacianych różnych marek ale zupelnie mam ich dosc, szukam jak najlepszego w swojej kategorii, trener powiedział mi że nie ma różnicy pomiędzy najwyższym modelem masters - chyba ns-3 gel a produktami najlepszych marek, moja uwage przykuly ochraniacze venum predator i nie wierzę aby były tej samej jakosci co o o połowę tańsze mastersy, mógłby ktoś mi pomóc? z gory dziekuje za odpowiedź
...
Napisał(a)
jedne z lepszych to na pewno twins lub king. Z tańszych odpowiedników to booster sam takich używam niby to samo co twins nawet metka była twinsa.
...
Napisał(a)
Właśnie o tym mówił mój trener ;) no to w takim razie jeśli twins/king to to samo co masters i podobne to jak ma sie do tego hayabusa/venum? Cenowo wygląda to na półkę wyżej ale jak jest naprawdę? ze sprzętem venuma mam bardzo dobre doświadczenie, ale tylko z odzieżą
Posiada ktoś te predatory venuma?
Posiada ktoś te predatory venuma?
...
Napisał(a)
jak masz nie ograniczony budżet to bierz te venuma, będą robić robotę tak jak i reszta, a co do ceny to nie sugerowało bym się że im droższe to na pewno lepsze.
Zmieniony przez - pablo0849 w dniu 2013-12-10 22:41:52
Zmieniony przez - pablo0849 w dniu 2013-12-10 22:41:52
...
Napisał(a)
Siemka. Zapodajcie jakieś spodnie do parteru. Chodzi mi o takie jak te:http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://mma-group.home.pl/allegro/HAYABUSA/hyabusa%20getry%20tyl.jpg&imgrefurl=http://allegro.pl/hayabusa-haburi-leginsy-mma-bjj-rozmiar-xl-i3531784301.html&h=908&w=510&sz=29&tbnid=wzkUMR3-qslhPM:&tbnh=90&tbnw=51&zoom=1&usg=__2x3gd7VTFLNly_hezXMmPo5Lf3g=&docid=vF-Ez8e_u5NFvM&sa=X&ei=ibaoUtOkMY34yAP1yYGgDw&ved=0CDkQ9QEwAg
...
Napisał(a)
Witam
Mam do was kilka pytań:
-Które z tych rękawic przedstawionych poniżej najlepiej wybrać (chodzi mi głównie, o zastosowaniu ich na worku).
-Czy przeciwstawne rzepy są lepsze niż pojedyncze (czy wtedy wystarczą same rękawice bez bandaży/rękawiczek, chodzi o to że mam rozwalone oba nadgarstki, i po długim treningu odczuwam ból, a taki bandaż/rękawice nie są zbyt wygodne) Rękawice z opcją przeciwstawnych rzepów wydają się być bardzo fajne aczkolwiek na jak długo takie rzepy będą też trzymały. Prosiłbym o jakieś porady odnośnie najlepszego zabezpieczania nadgarstków.
-Co sądzicie o worku do MMA, a Bokserskim (chodzi a mianowicie o to, że do MMA jest profilowany, i można inne fajne opcje sobie poćwiczyć na takim worku- łokcie/podbródkowe, w parterze nie za bardzo będę go używał. Obawę mam taką, że te worki co znalazłem są dość krótkie, i nie mają na dole klamerki/uchwytu stabilizującego - maksymalnie 130-140cm i 45kg wagi, więc czy nie będzie mi się on dyndał po każdym uderzeniu/kopnięciu, a także czy za niski nie będzie ponieważ mam 185cm, zatem czy będzie on spełniał swoje przeznaczenie? Bokserski zaś ma wszystko czego pragnę ale nie jest profilowany.
-Czym najlepiej przymocować taki worek za uchwyt na dole do Ziemi żeby za bardzo się nie dyndał, ale też i nie przeciążał.
1. RĘKAWICE PRZYRZĄDÓWKI KSW
model: CF-2090-PL na gumkę
2.RĘKAWICE CHWYTNE MMA KSW ECO PRO.FIGHTER
3.RĘKAWICE do MMA
model: GFT-1000
4.Rękawice.MMA- Tajfun Dragon.
5.Rękawice do MMA KSW firmy Green Hill (podobne do 3 tyle, że sznurowane)
6.Te same co nr.2 ale w opcji naturalnej skóry.
dodam jeszcze 2 zdania
-Te rękawice mają być głównie do worka, więc cena też mnie interesuje i czy jednak warto dołożyć te parę zł na skórzane(zależy mi na komforcie, i nadgarstkach)
-Najbardziej optymalnymi wydają mi się rękawice nr. 3 (ale chciałbym otrzymać od was opinię o tych wszystkich rękawicach, ponieważ nie mogę się zdecydować pomiędzy tymi 3modelami, a co do dragonów nie jestem przekonany ładnie tylko na zdjęciu wyglądają)
Zmieniony przez - Michasiek w dniu 2013-12-18 11:58:58
Mam do was kilka pytań:
-Które z tych rękawic przedstawionych poniżej najlepiej wybrać (chodzi mi głównie, o zastosowaniu ich na worku).
-Czy przeciwstawne rzepy są lepsze niż pojedyncze (czy wtedy wystarczą same rękawice bez bandaży/rękawiczek, chodzi o to że mam rozwalone oba nadgarstki, i po długim treningu odczuwam ból, a taki bandaż/rękawice nie są zbyt wygodne) Rękawice z opcją przeciwstawnych rzepów wydają się być bardzo fajne aczkolwiek na jak długo takie rzepy będą też trzymały. Prosiłbym o jakieś porady odnośnie najlepszego zabezpieczania nadgarstków.
-Co sądzicie o worku do MMA, a Bokserskim (chodzi a mianowicie o to, że do MMA jest profilowany, i można inne fajne opcje sobie poćwiczyć na takim worku- łokcie/podbródkowe, w parterze nie za bardzo będę go używał. Obawę mam taką, że te worki co znalazłem są dość krótkie, i nie mają na dole klamerki/uchwytu stabilizującego - maksymalnie 130-140cm i 45kg wagi, więc czy nie będzie mi się on dyndał po każdym uderzeniu/kopnięciu, a także czy za niski nie będzie ponieważ mam 185cm, zatem czy będzie on spełniał swoje przeznaczenie? Bokserski zaś ma wszystko czego pragnę ale nie jest profilowany.
-Czym najlepiej przymocować taki worek za uchwyt na dole do Ziemi żeby za bardzo się nie dyndał, ale też i nie przeciążał.
1. RĘKAWICE PRZYRZĄDÓWKI KSW
model: CF-2090-PL na gumkę
2.RĘKAWICE CHWYTNE MMA KSW ECO PRO.FIGHTER
3.RĘKAWICE do MMA
model: GFT-1000
4.Rękawice.MMA- Tajfun Dragon.
5.Rękawice do MMA KSW firmy Green Hill (podobne do 3 tyle, że sznurowane)
6.Te same co nr.2 ale w opcji naturalnej skóry.
dodam jeszcze 2 zdania
-Te rękawice mają być głównie do worka, więc cena też mnie interesuje i czy jednak warto dołożyć te parę zł na skórzane(zależy mi na komforcie, i nadgarstkach)
-Najbardziej optymalnymi wydają mi się rękawice nr. 3 (ale chciałbym otrzymać od was opinię o tych wszystkich rękawicach, ponieważ nie mogę się zdecydować pomiędzy tymi 3modelami, a co do dragonów nie jestem przekonany ładnie tylko na zdjęciu wyglądają)
Zmieniony przez - Michasiek w dniu 2013-12-18 11:58:58
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Plan- Siłownia, mma i dieta
Następny temat