Szacuny
0
Napisanych postów
0
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
0
Czesc Wam. Zamowilem sobie pare dni temu taki spalacz jak ECA KO.
Jest w nim m.in. efedryna i johimbina
Przez co naturalnie po jakims czasie zaczyna sie „zjazd” i czuje sie okropnie
Ponadto - dziwna sprawa - bo zamiast przed treningiem dodawac mi siłę, to odejmuje mi jej tak dużo, że dzisiaj zadrżały mi ręcę podnosząc pusty gryf.
Czy da się jakoś rozsądnie „opanowac” zajadanie takich zabawek?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12449
Napisanych postów
161900
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240296
cena kosmos, ciekawe czy działanie takie, jak było w pierwszej wersji bo jak jeden kaps bedzie robil robote, to jak najbardziej cena bedzie adekwatna do dzialania suplementu. bo nawet poskaldac monopreparaty w takich ilosciach jak wystepuja w spalaczu to cenowo wyjdzie podobnie. mozna by bylo dorzucic do testu skaldkowego, jak chlopaki w dziale beda testowac jakies nowe sorty mocnych pre czy tez spalaczy, bo samemu wtopić ponad dwie stowki to troche bedzie bolalo po kieszeni. wiec moze sie ktos chetny znajdzie na testy
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
72
Cześć wszystkim. Nie chce zakładać nowego tematu a sprawa dotyczy ogólnie ECA. Jak to jest z dzisiejszymi ECA na rynku? Znalazłem na różnych sklepach 2 produkty gdzie w składzie jest efedryna, nie Ephedra Extract. I tutaj pytania do znawców tematu.
Czy jest to możliwe żeby w normalnej sprzedaży były spalacze z prawdziwą efedryną?
Co to jest ta ephedra, daje to coś czy tylko tak się nazywa dla zmylenia przeciwnika?
Ewentualnie jaki polecicie najmocniejszy spalacz dostępny aktualnie?
Rośnijcie zdrowi!