PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Biegać szybciej, Skakać wyżej,
Time to beat: Półmaraton: 41m27s; Maraton: 1h33m49s; Annie: 7m31s
anubis84T-5 ale to musisz trafić na odpowiedniego sprzedawcę.
Sprzedawca tutaj nie ma zbyt wiele wspólnego z uczciwością. On tylko sprzedaje to, co zamów od dystrybutora. Wszystkie te suplementy są wątpliwego pochodzenia, więc nigdy nie będziesz miał pewności co jest w środku i w jakich warunkach było produkowane.
Moderator działu Odżywianie
fslJa jakiś czas temu sprawdzałem China White z Cloma Pharma - zostało mi pół opakowania i chętnie odsprzedam jakbyś miał ochotę przetestować ;)
I jak wrażenia? Opisz jak się czułeś proszę.

Moderator działu Odżywianie
Pobudzenie + koncentracja na bardzo wysokim poziomie
Grzanie + pocenie widocznie podwyższone
Bardzo poprawiony nastrój
Jedyny minus jaki zaobserwowałem to dość mocne podbicie tętna, co w treningach wytrzymałościowych czy kondycyjnych bardzo przeszkadzało.
Zdarzyło mi się też wziąć dla pobudzenia tabletkę przed trasą 530km w jedną stronę. Bez dodatkowego wspomagania kawą pojechałem i wróciłem tego samego dnia z 3h przerwy na miejscu. Zatem jak sami widzicie wsparcie koncentracji i pobudzenie na prawdę na dobrym poziomie.
Poza podbiciem tętna nie zauważyłem żadnych efektów ubocznych. Żadnych dreszczy, problemów żołądkowych czy innych zjazdów.
Treningi mocne, mogłyby trwać i trwać ale wiadomo, nie o to chodzi.
Opakowanie 100 tabsów spokojnie starcza na 3 miesiące rozsądnej suplementacji jednak przy mocnych środkach to trochę za długo i można przekombinować
tutaj temat z działu targowisko: https://www.sfd.pl/[S]Cloma_Pharma_China_White-t1163574.html
cenę jestem gotów negocjować :)
Zmieniony przez - fsl w dniu 2018-05-10 12:38:15
fslBrałem 6 tygodni i przestałem - głównie zdrowotnie, żeby nie katować organizmu i zaczęło mi przeszkadzać to podpite tętno.
Opakowanie 100 tabsów spokojnie starcza na 3 miesiące rozsądnej suplementacji jednak przy mocnych środkach to trochę za długo i można przekombinować
tutaj temat z działu targowisko: https://www.sfd.pl/[S]Cloma_Pharma_China_White-t1163574.html
cenę jestem gotów negocjować :)
Zmieniony przez - fsl w dniu 2018-05-10 12:38:15
Kiedy kupowałeś ten spalacz ? Zmieniła się jakoś etykieta od kupna ?
Ale jak czy się zmieniła etykieta ? Czy wyblakła albo coś podobnego ? Nie zauważyłem nic takiego