Mam pewien problem, a mianowicie kiedy wiciskam sztange na klate, to podczas 1-2 ostatnich (z 12) powtórzeń łapie mnie skurcz w prawym udzie i za każdym razem tylko w prawym udzie... :/ Da sie temu jakoś zapobiedz, jakaś rozgrzewka na nogi czy coś? :>
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Podloz pod nogi np. jakis stolek, czy cokolwiek, zeby lezala luzno. Najprawdopodobniej w ostatnich powt podnosisz tylek do gory, przez co preza sie nogi.
...
Napisał(a)
Ale tak czy inaczej poloz noge na podwyzszeniu, najlepiej obie, wtedy bedziesz rowno lezal
.

...
Napisał(a)
jak stolek ci nie pomoze to magnez bierz, od braku magnezu lapia skurcze
...
Napisał(a)
mnie lapia czasami jak robie tylnia czesc nog przy ostatni 3 powtorzeniach
...
Napisał(a)
mnie lapaly skurcze nawet jak lezalem na lozku :)
pomoze magnez wez sproboj pzdr !
pomoze magnez wez sproboj pzdr !
Pomóż mi ściągać z Radpishare !:D kliknij ! potrzebuje 50 klikniec do darmowe konta :)
http://www.rapid-share.biz.pl/index.php?d=c1bb74048a5d773b8107cdc90cce668d
http://www.sfd.pl/Karbek_-=-__Początki_-t501318.html
...
Napisał(a)
polecam magnez :]
Siła , jest Bogiem , Trening nałogiem , Rzeźba zabawą , MaSa PoDsTaWą
sterydy przyjmowane rozsądnie nie szkodzą nawet w ogromnych ilościach
...
Napisał(a)
Brak magnezu pewno też,ale przede wszystkim słabo rozcięgnięte lub nierozgrzane czworogłowe i złe ułożenie nóg.Lepiej się rozgrzewaj i pokombinuj z ułożeniem stóp(dalej,bliżej, szerzej,węziej)czasem parę cm robi olbrzymią różnicę.
pozdrawiam
pozdrawiam
nic na siłę - weź większy młotek!
...
Napisał(a)
Magnez j/w
Czasem to tez wina braku rozciągania pozdro
Zmieniony przez - rion10 w dniu 2007-08-26 19:34:30
Czasem to tez wina braku rozciągania pozdro
Zmieniony przez - rion10 w dniu 2007-08-26 19:34:30
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!