Szacuny
2
Napisanych postów
281
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6904
Witam,jak w temacie,prosilbym o jakas rozpiske.Osobiscie myslalem nad takim schematem dawkowania:
Rano przed pierwszym posilkiem porcja STORM plus jeden kaps thyro
Przed treningiem ok 30 min. identyczny schemat po czym jakies jabluszko z dekstro itd(po treningu)
Dodatkowo jakas omega,witaminki oczywiscie i moze glutamina.
wg mnie to bezsens brac dwa srodki o przecistwanym dzialaniu rozszezanie i zwezanie naczyn krwionosnych, to tak jak brac leki na uspokojenie i pobudzenie
szkoda zdrowia !
Zmieniony przez - carbon2222 w dniu 2007-06-09 22:15:48
Szacuny
2
Napisanych postów
281
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6904
to teraz bardzo popularne polaczenie (dwa suplementy o przeciwnym dzialaniu),chetnie sprawdze na sobie tym bardziej iz watpie szczerze ze sa w stanie mi cos zaszkodzic (odczuwalnie) a wlasciwie jestem niesamowicie ciekaw jaki bedzie rezultat(z tego co studiowalem na forum to wspomniane popularne polaczenia daja calkiem "fajny" efekt...pobierzemy zobaczymy
Szacuny
17
Napisanych postów
981
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
7373
tak o przecistwanym działaniu spalanie budowanie masy :/ ale tutaj chodzi o bezposrednie dzialania czyli noo boostery powoduje rozszerzenie naczynek krwionośnych a efedryna zwerzenie dlatego branie ich razem w jednej porze jest zlym rozwiazaniem co kiedys qazar wspominal
ale rob jak chcesz twoje zdrowie
Zmieniony przez - carbon2222 w dniu 2007-06-09 22:48:25
Szacuny
2
Napisanych postów
281
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6904
dlatego tez pytam jak ewentualnie polaczyc te dwa specyfiki (po to jest ten temat,a skoro juz zalozylem ten temat to sie zdecydowalem na odbycie takiego cyklu) wiec prosze o konkretna ,"osobna" rozpiske.