Szacuny
0
Napisanych postów
325
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1331
a powoli do przodu na uczelni troche zawalam, bo zajalem sie dziewczyna i zarabianiem jakiejs tam marnej kasy, dorabiam sobie tu i tam, cos tam zawsze wpadnie, ale jakos nadrobie to na uczelni, siłke tez olałem i lipa, najbardziej to bym chcial teraz miec drazek rozporowy i cos zeby dipsy moc robic i mi wystarczy, ale nie mam, wiec pewnie trza bedzie karnecik kupic niedlugo..
A na sylwka co robiłem, to mi opowiadali 2 stycznia, bo 1 przez wiekszosc dnia bylem jeszcze nayebany i nie pamietalem o czym z kim gadalem rano czy w poludnie w nowy rok takze zapiłem pałe strasznie
Szacuny
19
Napisanych postów
4345
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
20325
WYPŁATA k***A ! ey zatrudnili mnie dokładnie 6.12.2011r. Jeszcze chyba gdzies jest jak pisałem ze ide do roboty. i nowy kierwonik przyszedł dokładnie 01.01.2012r. i dał mi umowę do października. przez ten cały miech wszystko fajnie bo sam szef był, a szef wiadomo p******i to i chce tylko aby było zrobione. I przyszedł ten h** i cos tam zj**ałem to zamiast mnie ochrzanić to wyyebał mnie ;D. mam wypowiedzienie do 21.01.2012r. zapytałem się go o POWÓD wywalenia "BO NIE JESTEM W STANIE PRZEWIDZIEĆ CO SIĘ STANIE" żałosne. Nie krzyczał ale tak perfidnie jak śmeicia mnie potraktował. mam 7 zł na godzine a jak są nadgodziny to jest 9 zł - ŚMIECH k***A jestem 8 godzin na nogach j**anych zapyerdol w chooj.
Szacuny
19
Napisanych postów
4345
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
20325
Napisze wam dzisiaj ile dokładnie dostałem do ręki. zaraz zamówie jakieś obciążenie KORWA ! i Coś z keltona albo Marbo :D nie wiem ale 7 zł na godzine to chyba nie porozumienie. Tym bardizej że pracuje w takim miejscu gdzie jak oddychasz to idzie para Więc tego 14 stopni w życiu nie ma może jest z 5-7. Zbrojenie (te druty ) wychodzą z ziemi i tylko sie potykasz oto. Rękawiczki jak chcesz nowe to musisz mieć stare - bo oszczędzają JA zgubiłem to już mi nie dają nowych. NADGODZINY czaicie za 9 zł za godzine. Więc to nam daje 160zł x 7 = 1120zł... do tego PREMIA ! 400zł aż , lecz jak coś zyebiesz to nie dostajesz. ciekawe ile dzisiaj dostane. Jak dostane jakieś grosze to wypyerdole mu w ryj i tyle.