"NIECH SIŁA BĘDZIE Z WAMI"
...
Napisał(a)
witam moja waga 95kg wzrost 183 chciałbym zeby ktos obliczyl ile czego powinnem jesc i jakie moje zapotrzebowanie ile rano wegli ile potem itp !!!!!!!! mi nie wychodzi z tych wzorów nie wiem cos zle robie.. prosze o pomoc pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Poszukaj sobie postow o ukladaniu diety!
Poczatkowy wzor 24xwaga swojego ciala x aktywnosc(od 1,1-1,5) jezlei jest to masa + 300-500kcl redukcja - 500-300kcl..I nic w tym takeigo skomplikowanego:)A teraz po obleczeniu pozcytaj o dietac w postach podwieszoncyh i bedziesz wiedzial jak i co jesc.Wklejasz diete a my oceniamy:)
Poczatkowy wzor 24xwaga swojego ciala x aktywnosc(od 1,1-1,5) jezlei jest to masa + 300-500kcl redukcja - 500-300kcl..I nic w tym takeigo skomplikowanego:)A teraz po obleczeniu pozcytaj o dietac w postach podwieszoncyh i bedziesz wiedzial jak i co jesc.Wklejasz diete a my oceniamy:)
GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Nie wychodzi ci dlatego bo jest o dosc zlozona sprawa ktora zajmuje troche czasu a tobie sie najzwyczajniej w swiecie nie chce.
/a pozatym jak widze, ze ktos odrazu pisze "sog za pomoc" to smiac mi sie chce. Tak jakby to byl jakis miod, dostac SOGa
/a pozatym jak widze, ze ktos odrazu pisze "sog za pomoc" to smiac mi sie chce. Tak jakby to byl jakis miod, dostac SOGa

...
Napisał(a)
j/w . włoz w to troche pracy a nie idz na skroty juz na samym poczatku!!
Polecane artykuły