miałem banana-truskawka,wanilia,brzoskwinia i wszystkie się pieniły i trzeba było długo czekać aż piana opadnie,kupiłem ostatnio pinacolade u cud parę razy mach szejkerem i nie ma piany można od razu pić,nie wiem od czego to zależy
...
Napisał(a)
Przemiana na duży plus porównując do wersji poprzedniej jak dla mnie. Rozpuszczalność ta sama czyli dobra. Przy niektórych smakach prawie nie ma piany, przy innych potrafi być jej około 5 cm ale w miarę szybko opada. Co do smaków przetestowałem kilka i póki co najbardziej podeszła mi wisnia, zas brzoskwinia wcale nie przypomina brzoskwini, sama chemia dlatego póki co dla mnie jest najgorsza spośród wszystkich doastępnych smaków.
Ogólna ocena... a niech będzie - Bardzo Dobry
Pozdro.
Ogólna ocena... a niech będzie - Bardzo Dobry
Pozdro.
...
Napisał(a)
kokos zajeżdźa ludwikiem, ale reszta ok, najbardziej sie pieni wiśnia, ale jeśli chodzi o reszte smaki oki, lekka piana ale zaraz opada. Nigdy nie byłem zwolennikiem wanili, ale ten nowy smak wanili z pomarańczą wymiata. Czego więcej oczekiwać po takim białku za takie peniążki bdb. A co najważniejsze zero rewolucji żołądkowych
...
Napisał(a)
Pinacolada - bardzo dobra, smakuje jak pinacolda :) dosc slodka jest wiec fajnie sie nadaje to jakichs deserow.
Advocat - j/w
Jagoda - bardzo dobra, przypomina mi w smaku jogurty bakomy czy danone'a.
Advocat - j/w
Jagoda - bardzo dobra, przypomina mi w smaku jogurty bakomy czy danone'a.
"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."
...
Napisał(a)
vanilia dobra
orzech tez w miare
co poleciacie zeby na wodze bylo smaczne?
orzech tez w miare
co poleciacie zeby na wodze bylo smaczne?
...
Napisał(a)
Na wodzie moze byc ciezko :) ja teraz na redukcji na wodzie pilem jagode i bylo ok, wanilia tez przejdzie.
Z ostatniej dostawy otworzylem biala czekolade i pozytywnie sie zaskoczylem, z mlekiem swietnie smakuje, moze troszke za slodkie jak na moj gust ale ogolnie ok.
Z ostatniej dostawy otworzylem biala czekolade i pozytywnie sie zaskoczylem, z mlekiem swietnie smakuje, moze troszke za slodkie jak na moj gust ale ogolnie ok.
"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."
...
Napisał(a)
nie pamietam czy econo czy protein plus, ale brzoskwinia dawala w miare rade, ale nugata nigdy w zyciu juz nie wezme.. ;p
...
Napisał(a)
Szamam jak na razie nugatowy i waniliowy, jak na tą cenę to bardzo polecam, smak bardzo dobry.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!