z góry dziekuje
...
jak dbać o swoje serce na cyklu z 80 tab .metanabolu i 10 zattrzykó testosteronu prolongatum100mg/ml. ma wątrobe wiem że sylimarol ale co na serce jak zniwelować skutki obciarzające serce. prosze o jakieś wskażówki .
z góry dziekuje
z góry dziekuje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Witam !!
Moze jakies konktretne nazwy leku, co i za ile?? Poniewaz nie mam zbyt duzo kasy a te mnei to interesuje. Nawiasem mowiac, bardzo ciekawy post:)
Moze jakies konktretne nazwy leku, co i za ile?? Poniewaz nie mam zbyt duzo kasy a te mnei to interesuje. Nawiasem mowiac, bardzo ciekawy post:)
...
Napisał(a)
Nie da rady za bardzo testosteron wlasnie bardzo obciaza serce (podnosi cisnienie, cholesterol, powoduje przerost lewej komory) i uniknac tych skutkow jest bardzo trudno. Ja na cyklu z mety i testa stosowalem biovital i nawet pomagal, z tym ze w ulotce wpomniano, ze biovital obciaza lekko watrobe - takze do mety nie wskazany. Ale troche pomaga, choc po tesciu serce bolalo jak cholera.
...
Napisał(a)
Mnie też bolało serducho, ale tylko po tesciach.Po dece czy winku nic.Sam jestem ciekaw czy da sie temu zaradzić.
duff
duff
duff
...
Napisał(a)
A więc tak jesli chodzi o serce to najbardziej podstawowa ohrona to Koenzym Q10 oraz nienasycone kwasy tłuszczowe Omega 3 (dostępne w postaci preparatów) i Omega 6 (np olej z lnu zawiera go sporo) preparaty te znacznie pomogą w utrzymaniu poziomu holesterolu na właściwym poziome co juz samo w sobie w znaczny sposob odciąża serce, co bardziej wtajemniczeni stosować mogli by aspirynę w celu rozrzedzenia krwi co również ułatwiło by pracę sercu. Ale najbardziej wtajemniczeni wpadli by na pomysł żeby stosować leki stosowane w leczeniu nadcisnienia tętniczego otuż leki te potrafią obniżyć ciśnienie tętnicze (które na koksie jest podniesione) ale co najważniejsze istnieją również takie które zachamowują rozrost serca (stosowane w powarzniejszych przypadkach) niestety nazw zadnego leku z 2 grupy nie pamiętam ale niedlogo jade na kontrole do swojego kardiologa więc poprosze go o przypomnienie i dopisze stosowną nazwę:) Co do pierwszej grupy leków to najlepszy moim zdaniem jest Bisocard bardzo latwo kupic go w aptece bez recepty czasami nie chca sprzedac ale wcisnac mozna jakas chistoryjke ze jestes z poza miasta i zpomniales male podelko zawsze mozna kupic. W opakowaniu jest 30 tabletek w trakcie cyklu 1/4 maxz 1/2 tab raz dziennie o stałej poże najlepiej 2-3h przed treningiem. Co prawda początkowo moża czuć się lekko sennym to normalne wkoncu spada nam cisnienie ale w trakcie treningu wyrówna się ono i będzie już spoko (wskazana rozgrzewka która zresztą również w pewnym sęsie chroni nasze serce pozwala mu się zmobilizowac i uswiadomic organizm ze będzie potrzebowal więcej telnu) Ponadto jako srodek uzupełniający wskazana jest SAUNA 2-3 razy po 5min z krótką przerwą na schłodzenie organizmu. Bardzo ważne jest również sporzywanie sporych ilości żelaza (pomaga ono bardzo w utrzymaniu prawidłowego dotlenienia serca) oraz magnezu pozostałe witamin oraz mikroelementów też nie nalezy zaniedbywac. Stosowanie wszystkich wymienionych srodków (nawet nie wliczając preparatu o którym wspomniałem i któego nazwy nie pamiętam)w mojej opini przy cyklach które nie zaliczają się do listy EXTREEM (czyli dla wariatów)w zupełności wystarczy i zdrowy człowiek który ponadto ma dobrą kondycje fizyczną nie powinien obawiać się jakichś następstw. Pozdrawiam (Ps, Byłbym bardzo dźwięczny gdyby wypowiedział się np Ted albo co ważniejsze Ed lub X-Venome-X)
...
Napisał(a)
dzieki za odpowiedzi .jestem już w piatym tyg . cyklu i jak narazie nic mnie nie bolało.
...
Napisał(a)
To jedyny dobry post o serduchu, ktory znalazlem w dopingu! Czemu to jest tak zaniedbywane? Tez bylbym cholernie wdzieczny jakby sie ktos wypowiedzial.
Przeciez najgorsze przypadki sa wlasnie z zaniedbania tego organu.
Przeciez najgorsze przypadki sa wlasnie z zaniedbania tego organu.
.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
\_,_||_|.......\_/...:LIGHT!:.
...
Napisał(a)
Magnez, potas, omega3 - olej lniany, oliwa, tran.. wszystko tanie i skuteczne.. oraz tak jak wspomniał festus troche droższe Q10, essential forte.
...
Napisał(a)
Wlasnie, cholernie drogi ten essential jest. Od 45 zl do przodu. A widziales tabsy o nazwie Omega3? 120 tabsow 48 zl.
.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
\_,_||_|.......\_/...:LIGHT!:.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!