...
Napisał(a)
Siemka walnalem juz 3 strzaly tescia i ponad 20 tabsow mety , jestem pod koniec 2 tygodnia i mam problemik. Dzisiaj wypadal 4 strzal, ale zdecydowalem sie nie walic bo od poczatku cyklu odczuwam lekkie bole serca - mocniej odczuwalne po wstaniu z lozka, szczegolnie nazajutrz lub na 2 dni po zastrzyku (mam to od 1-go strzalu). Boje sie troche zawalu (kiedys i tak pewnie przyjdzie, ale moze jeszcze nie eraz
), co mi radzicie ? Wiem ze metka tez nie jest za dobra na serce, biore profilaktycznie biovital ok. 2-3 tabsy dziennie ale chce poznac Wasza opinie - walnac strzala nastepnego czy odpuscic ? Dodam, ze kiedys mialem dosc spora nadwage , ale potem mocno schudlem - mimo to czasem lekkie klucie w sercu sie pojawialo. Rozpoczecie koksowania bylo glupota, ale mam takie dziwne "przeczucie", ze kazdy nastepny zastrzyk zle moze sie skonczyc... Isc do lekarza i sprawdzic czy jechac dalej ? Dzieki za odp.

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wrzw cos widze ze niesłuzy ci ten cykl odpusc sobie lepiej przebadaj sie i daj sobie spokoj szanuj zdrowia sobie bos młody jescze a tak wogole to jestes pewny czy to serce!?
"Sztuka to byc w tym sporcie czysty jak ampułka propinicum..!!!
"
"Sztuka to byc w tym sporcie czysty jak ampułka propinicum..!!!

3 mechy bez treningow!
...
Napisał(a)
No wlasnie wlasnie nie sluzy bo efekty nadal bardzo cienkie a skutki uboczne (jako takie) sie pojawiaja...Krwawienia z nosa i skoki cisnienia juz sie ustabilizowaly (tzn. raczej juz wporzo), a serce wlasnie cos tak mnie podkuwa, a jak wezme zastrzyk to na drugi dzien juz wogole - musze sie rano przespacerowac to cos lekko przechodzi. W kazdym razie tescia odstawilem, a metke jeszcze podjadam. Jutro mam trening klatki i jak mi nic sily nie poszlo (a to juz 2 tygodnie) to odstawie i mete i pieprze te koxy.
...
Napisał(a)
ja juz własnie w tym tyg powiniwnem konczyc taki sam cykl jak ty....
przyszło mi tylko 15 kg na klatke, + 6 kg masy, 2 cm w łapce, ok 4-5 w klacie... serce to mnie bolało tylko po szczale... ale to raczej jakies placebo było... bo sie bałem ze se w żyłe ***łem i sie przekrece.... krwawienie z nosa tez miałem.... cisnienie na szczesnie niskie... bąki po mecie + ovopol zabujcze
(najgorzej w szkole)... ale przedłuże sobie cykl jeszcze o 2,5 tyg (jeszcze 5 tescia walne)....
---
Pozdrowionka :)
przyszło mi tylko 15 kg na klatke, + 6 kg masy, 2 cm w łapce, ok 4-5 w klacie... serce to mnie bolało tylko po szczale... ale to raczej jakies placebo było... bo sie bałem ze se w żyłe ***łem i sie przekrece.... krwawienie z nosa tez miałem.... cisnienie na szczesnie niskie... bąki po mecie + ovopol zabujcze

---
---
...
Napisał(a)
Heheh ja nie pierdze po mecie, a mam pytanie jak wczoraj mial byc planowany strzal a przeloze go na dzisiaj to bedzie ok czy ten strzal juz ominac i przywalic nastepny w poniedzialek ?
1
...
Napisał(a)
Serce zbadaj,niezaszkodzi.
Ja bym kontynuował cykl przyjmując magnefar b6+syropek ziołowy na uspokojenie,powinny przejsc te bole.
Doradca w dziale doping
Ja bym kontynuował cykl przyjmując magnefar b6+syropek ziołowy na uspokojenie,powinny przejsc te bole.
Doradca w dziale doping
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!