Pomagaj innym, pamietaj ty też kiedyś byłeś mały :)
...
Napisał(a)
Witam, chcialbym dowiedziec sie czy meta w duzym stopniu moze zaszkodzic na slabsze serce, poniewaz kolega slabsze serce ma a chcialby brac. Jesli chodzi o cel to nie wiem wiec nie potrafilem rozpisac jego celu, ale pewnie wroce tu po to :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
co to znaczy słabsze serce ma?jakieś leki bierze?cos ma zdiagnozowanego?
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Nie lekow nie bierze nic, poprostu on twierdzi ze ma serce slabsze, i czesto krew z nosa mu leci. dokladnie tego nie rozumiem ale kazal zapytac, lecz on maly jest wazy 65 kilo, przytyc nie moze a bardzo duzo je, i trenuje.
...
Napisał(a)
niech porobi jakieś badania,napisz jak je bo jemu sie może wydawać że je duzo.kolejna sprawa niech zrobi badania tarczycy.Częste krwotoki też powinny go niepokoić
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2013-11-19 15:23:34
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2013-11-19 15:23:34
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Okej dzieki, no przewaznie to je tak w szkole na ta wage z 8 kanapek przekladanych, w domu mowi ze je pelno ziemniakow i po pare porcji, dodatkowo w nocy je i malo spi do tego z 5-6h, powiedzial ze pojdzie na badanie. Ale i po tym nie tyje, po takim czyms ja bym sie roztyl jak nic xD
...
Napisał(a)
A moze bylbys wstanie jeszcze mi pomoc cos, poniewaz od jakiegos dluzszego czasu boli mnie lewe jajo ale nie codziennie, tylko zaczyna bolec na jakis czas jak za duzo biegam lub chodze, przy silowni nie ani przy niczym innym. Bylem u lekarza, powiedzial ze to raczej stluczenie i powinno przestac w miesiac lecz juz 3 miesiace pozniej i dalej boli, czasem sie potrafie zwinac z bolu.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!