...
Napisał(a)
Witam mam kolesia który ma 16 lat ,waży 72 kg i ma w bicu 35cm chodzę z nim na siłownię.Koleś cwiczy od listopada i zaczął od mety (ładnie ma z głową) brał chyba 3 tygodnie 100 tabsów. Zauważył w**** efekty!! bierze teraz geinera i planuje wziąść mete + testosteron bo mu koledzy doradzają !! Mozecie napisac jak on ma to brać bo wole żeby napisał to ktoś kto się zna na tym a nie jacyś kolesie co g**** wiedzą i na mawiają do głupot. Próbowałem mu przemówić do rosądku lecz on nadal swoje więc wole żebyście to wy napisali jak on ma to brać, aa z tego co zauważyłem stał sie bardziej agresywny!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
człowieku ja nie jestem *****em żeby brać takie ****a swinstwa !! ja biore tylko kreatynke bo woda chleb i kreatyba zrobi z Ciebie s****ysyna:D
...
Napisał(a)
To jest forum,jestes calkowicie anonimowy, mama tego nie przeczyta
Wybij sobie z głowy koksy w wieku 16 lat.

Wybij sobie z głowy koksy w wieku 16 lat.
...
Napisał(a)
dalej mi nie wierzysz dobra kierujcie to pod moim adresem jak mi nie wierzycie !!
...
Napisał(a)
,, aa z tego co zauważyłem stał sie bardziej agresywny!!"
A co boisz sie ze ci wpie....i??
A co boisz sie ze ci wpie....i??
The World Is Mine
...
Napisał(a)
Nie bo on ma 16 lat jak wspomniałem i jest jeszcze mały!! tylko że on był spokojny a nagle się stall agresywniejszy szybciej zaczynał sie w****iać itp to chyba cos tu nie gra hello!!
...
Napisał(a)
Podepne sie do tematu co by nie zakladac nowego watku. Biorac 4 tabsy mety dziennie rozlozyc to lepiej na 4 dawki po jednym tabsie czy brac w 2 dawkach po dwa tabsy? Ja lece na prolo i boldzie, ale kumpel ma dylemat. Dzieki za odpowiedz.
...
Napisał(a)
a co Ci tak zalezy zeby koledze rozpisac?????JAk chce to niech se szuka sam
...
Napisał(a)
chcesz pomoc a nie wiesz co kolega ma czy bedzie mial.
a jak wpiszesz w wyszukiwarke "testosteron" to masz milion tematow.
albo poczytaj albo sie dowiedz czym ten kolega dysponuje albo doje* mu garsci zeby agresja przeszla :)
a jak wpiszesz w wyszukiwarke "testosteron" to masz milion tematow.
albo poczytaj albo sie dowiedz czym ten kolega dysponuje albo doje* mu garsci zeby agresja przeszla :)
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
poważny problem potrzebuje pomocy obeznanych
Następny temat