...
Napisał(a)
Omega3 jest na rynku baardzo duużo.. ja dziś sobie kupiłem tran z wątroby dorsza.. w aptece 250ml za 25zeta.. do tego świeżutki olej lniany i jest bardzo pozytywnie
wole świeży tran i olej jak capsy, które nie wiadomo ile stały w aptece a przy NNKT data produkcji jest najbardziej istotna.

...
Napisał(a)

Mmmm nawet pies znajdzie kosc na pustyni !! ! ;)
...
Napisał(a)
Elit, ale ty pewnie nie masz dupeczki... ja z takim tranem w mordzie to bym na uczelni spal
Olej z oliwek to omega3, a olej lniany omega6 ponoc. Wychodzi na to, ze najlepiej zamiennie to stosowac (rano/wieczor). Popraw mnie jesli sie myle.

Olej z oliwek to omega3, a olej lniany omega6 ponoc. Wychodzi na to, ze najlepiej zamiennie to stosowac (rano/wieczor). Popraw mnie jesli sie myle.
.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
\_,_||_|.......\_/...:LIGHT!:.
...
Napisał(a)
Mylisz sie.. oliwa z oliwek to 1% omega3, 8% omega6 + dużo jednonienasyconych.. olej lniany to 54% omega3, 17% omega6.. a jeżeli chodzi o tran to mój jest miętowy nawet smaczny.
...
Napisał(a)
Witam !!
Moze jakies konktretne nazwy leku, co i za ile?? Poniewaz nie mam zbyt duzo kasy a te mnei to interesuje. Nawiasem mowiac, bardzo ciekawy post:)
Moze jakies konktretne nazwy leku, co i za ile?? Poniewaz nie mam zbyt duzo kasy a te mnei to interesuje. Nawiasem mowiac, bardzo ciekawy post:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!