"Trening,dieta,suplementacja,farmakologia-mój żywioł "
...
Napisał(a)
Jak wiadomo wraz z powiekszajaca sie masa miesniowa zaczynają sie robić (pojawiac) rozstepy czy ktoś zna jakiś sposób nato?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
Witaminy,
Cynk,
Kolagen,
Maści nawilżające,
Odpowiednia dieta,
Zabezpiecz się przed kortyzolem - BCAA itp.
Jeśli robią się Tobie rozstępy to znaczy, że albo masz zaburzenia hormonalne albo przybierasz wręcz w nienaturalnie szybki sposób - musisz poprawić dietę,
Cynk,
Kolagen,
Maści nawilżające,
Odpowiednia dieta,
Zabezpiecz się przed kortyzolem - BCAA itp.
Jeśli robią się Tobie rozstępy to znaczy, że albo masz zaburzenia hormonalne albo przybierasz wręcz w nienaturalnie szybki sposób - musisz poprawić dietę,
...
Napisał(a)
jeśli chodzi o mnie to w podstawuwce barzo tyłem i byłem ze tak powiem gruby a rok temu zacząłem ćwiczyć i bardzo schudlem i odslonily mi sie stare rozstepy ale jeśli chodzi o dziś to nowych rozstepow nie zauwazylem oprócz 1 małego na lopatce,ale mam kolegę który ma niedoczynność tarczycy (duże przyrostu masy ) i on ma nawet na klacie i plecach a też ćwiczy i podczas ostatniego wypadu na siłowni pojawiły mu sie 3 nowe.
...
Napisał(a)
sluchaj Adam czy kulturyści uzywaja brazera do pozowania czy czegoś innego?
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
a dostaniesz coś takiego w sklepach (Vitaminshop)?
...
Napisał(a)
Tak pozatematem Adam to wiesz na czym polegają ćwiczenia oszukane czy jaktam się one nazywają stosują niekturzy kulturyści ??
...
Napisał(a)
Tutaj znajdziesz odpowiedz :
http://www.kulturystyka.pl/atlas/
Powtórzeń oszukanych
Polega na wykonywaniu dodatkowych 1-3 powtórzeń na końcu serii z pomocą przyruchów- dodatkowych ruchów ciała np. bujanie tułowiem podczas uginania ramion ze sztangą w staniu-technika stosowana okresowo-szczególnie podczas okresu budowania masy i siły. Zbyt częste jej stosowanie może prowadzić do wyrobienia u ćwiczącego złych nawyków technicznych.
http://www.kulturystyka.pl/atlas/
Powtórzeń oszukanych
Polega na wykonywaniu dodatkowych 1-3 powtórzeń na końcu serii z pomocą przyruchów- dodatkowych ruchów ciała np. bujanie tułowiem podczas uginania ramion ze sztangą w staniu-technika stosowana okresowo-szczególnie podczas okresu budowania masy i siły. Zbyt częste jej stosowanie może prowadzić do wyrobienia u ćwiczącego złych nawyków technicznych.
...
Napisał(a)
dzięki za rozpiske (wytłumaczenie) 

...
Napisał(a)
kulturyści już nie używają brązerów są zakazane..........
stosuje się samooplacze ,opalanie natryskowe
stosuje się samooplacze ,opalanie natryskowe
...
Napisał(a)
..to też swojego rodzaju bronzery,tylko nie brudzące:)
Polecane artykuły