"Jeśli spędzasz zbyt wiele czasu myśląc o czymś, nigdy tego nie dokonasz" (Bruce Lee)
...
Napisał(a)
Mi pierwszy chleb też taki wyszedł zakalcowaty haha, ale drugi był już o niebo leszy, ja sobie bede odkładać troche zakwasu zawsze bo gdzies czytałam że im starszy zakwas tym leszy i wczoraj drugi chleb wyszedł zayebiscie
estetyka, siła i wygląd (jędrność) w 80% zależą od twojej diety
Niedługo wróce..
http://www.sfd.pl/DaKilla/redukcja_i_kształtowanie_sylwetki/_bo_siła_jest_kobietą!_-t840181-s4.html
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Miska piękna dosłownie i w przenośni
Quinoę ważysz przed czy po ugotowaniu?
Quinoę ważysz przed czy po ugotowaniu?
...
Napisał(a)
zayebista fota, ostrość i światło, ustawienie no no profeska
dobra ta komosa? musze też sobie kupić w końcu
w sumie to z ryżu więc na pewno dobra
dobra ta komosa? musze też sobie kupić w końcu
w sumie to z ryżu więc na pewno dobra
estetyka, siła i wygląd (jędrność) w 80% zależą od twojej diety
Niedługo wróce..
http://www.sfd.pl/DaKilla/redukcja_i_kształtowanie_sylwetki/_bo_siła_jest_kobietą!_-t840181-s4.html
...
Napisał(a)
Dziękuję Agak Ja quinoę ważę po ugotowaniu, na kalkulatorze potreningu.pl są chyba 2 opcje
DaKilla Dziękuję Ja uwielibiam i zajadam się komosą, jem ją często normalnie i "na słodko" na śniadanie- z cynamonem i jabłkiem ,
Co do quinoa to to chyba nawet nie należy do rodziny ryżu- hodowana w Ameryce Połódniowej z tego co się orientuje. Ten ryż w nazwie to chyba atrapa Polecam spróbować
DaKilla Dziękuję Ja uwielibiam i zajadam się komosą, jem ją często normalnie i "na słodko" na śniadanie- z cynamonem i jabłkiem ,
Co do quinoa to to chyba nawet nie należy do rodziny ryżu- hodowana w Ameryce Połódniowej z tego co się orientuje. Ten ryż w nazwie to chyba atrapa Polecam spróbować
...
Napisał(a)
ale komosa i quinoa to to samo nie?
musze to kupic wkoncu
no tam są dwie opcje ale jedna jest przed ugotowaniem a druga po ugotowaniu tak mi się wydaje, bo roznica w kaloriach spora
musze to kupic wkoncu
no tam są dwie opcje ale jedna jest przed ugotowaniem a druga po ugotowaniu tak mi się wydaje, bo roznica w kaloriach spora
estetyka, siła i wygląd (jędrność) w 80% zależą od twojej diety
Niedługo wróce..
http://www.sfd.pl/DaKilla/redukcja_i_kształtowanie_sylwetki/_bo_siła_jest_kobietą!_-t840181-s4.html
...
Napisał(a)
Tak komosa ryżowa i quinoa to to samo Objętość się zwiększa z 2-3 razy po ugotowaniu
...
Napisał(a)
Roza masz talenta, świetne te fotki, a w twoim wykonaniu to pewnie i quinoa by mi smakowała Pozdrawiam i lecimy dalej
Poprzedni temat
Redukcja tkanki tłuszczowej.
Następny temat
Trochę tłuszczyku do pozbycia
Polecane artykuły