Szacuny
12
Napisanych postów
3436
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
17160
Rozmienianie się na drobne. Ja rozumiem chęc walki i regularnych potyczek w klatce - ale dobór przeciwników powinien być jakiś... odzwierciedlający rzeczywistość?
"Istotą walki jest podniesienie duszy na wyższy poziom moralny" - J.Piłsudski
"Teoria powinna być rozważaniem, a nie doktryną" - C.von Clausewitz
"Where there's a will, there's a way" - K.Sakuraba
Szacuny
4
Napisanych postów
353
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6083
Moglby jakies zdjecia robic albo kimona ze swoim autografem sprzedawac. Juz z gory wiadomo kto ta walke (jesli sie odbedzie) wygra po co cale to gadanie jestem najlepszy ble ble ble.
Szacuny
510
Napisanych postów
8840
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
54407
Wilk - wobec tego większosc walk można uznać za rozmienianie się na drobne... bo można przewidzieć ich wynik. JA się cieszę, że Royce walczy i żadna wtopa nie zmieni mojego zdania o nim.
Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
Szacuny
510
Napisanych postów
8840
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
54407
Może poczekaj ze swoją opinią na zakończenie drugiej walki! Takie samo gadanie było przed 2 i 3 walką Sylvii z Arlowskim, a tu zonk! To samo było przed Tank - Cabbage 2 i zonk. Przypadków można wymieniać bez końca. Poza tym naprawdę się dziwię, jak ktoś sprzed monitora może krytykować decyzję zawodnika o podjęciu walki (tym bardziej jeśli chodzi o samego Royce Gracie)... Jak nie chcecie, to nikt wam nie każe tej walki oglądać i tyle!
Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
Szacuny
0
Napisanych postów
857
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
13927
Gracie zaskoczył mnie pozytywnie, ze chce rewanżu. Wnioskuje z tego ze jest pewny siebie, a co moze oznaczac bardzo ciekawy pojedynek.
Bede trzymał kciuki za Royca!
Szacuny
0
Napisanych postów
207
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6077
tu nie chodzi o to ze chce walczyc, ze chodzi tylko o kase.
mnie w tym przypadku zniesmaczylo jego zachowanie i komentarze odnosnie walki.
"rozgryzlismy go, niczym mnie nie zaskoczyl" (tia, bylo widac po tym jak praktycznie odplynal od tych bomb a chwilke wczesniej o malo nie pozegnal sie z wlasnymi koscmi w rece). Do tego te teksty o przetrenowaniu ktore bylo powodem jego porazki...
Nic nam nie zrobisz! Masz prawo wybierać,
Możesz nam pomóc, możesz nas wybawić
Lub czekać dalej i śmierci zostawić...
Śmierć nie jest straszna - umiemy umierać.
Szacuny
13
Napisanych postów
1702
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16720
Na pewno o kase też, ale nie tak jak w pierwsej walce, bo teraz UFC już mu tyle nie zapłaci. Teraz to raczej jemu bardziej zależy na tej walce niż UFC.